PLJUVACINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MOram sada specijalno da još jednom pljunem Rihannu...danas me je rasplakala, rospija mala :cry:
Znači, tolika je lopovčuga da nemam reči....danas sam pokušala da gledam Majklov koncert i čim je došao deo koji je ukrala od Majkla meni suze pošle :cry: i još sam se setila jednog mentola koji mi neprestano kljuca mozak sa pričama o pedofiiji i Majklu a svakog dana pevuši taj deo koji je Majklov ....a u sebi se milsim, koliko ljudi, poput njega, ne znajući da je to MAJKLOVO, zna npamet i obozava taj deo...a ni u snu ne bi pomislili da je to čika pedofil napravio!!!!!!!Rihanna, nemam reči više...smorila si me...odebi više i smanji doživljaj sa lopovlukom....

pljunem li je u onu njenu camugarsku facu, ukrala je ceo,celcati deo majklove pesme...cak se cuje majklov glas....samo je isekla iz Majklove pesme onaj deo (mama se mama sa mama coo sa..) i ubacila u onu njenu sugavu pesmu pliz dont stop d mjuzik

pljunem li je u onu njenu camugarsku facu, ukrala je ceo,celcati deo majklove pesme...cak se cuje majklov glas....samo je isekla iz Majklove pesme onaj deo (mama se mama sa mama coo sa..) i ubacila u onu njenu sugavu pesmu pliz dont stop d mjuzik

Aaaa???Cek' nisam cula tu pesmu...U stvari ,jesam jednom..Vaska mala!:x
Nema ideju za pesmu,pa krade od Majkla,mamicu joj lopovsku!:x

Aaaa???Cek' nisam cula tu pesmu...U stvari ,jesam jednom..Vaska mala!:x
Nema ideju za pesmu,pa krade od Majkla,mamicu joj lopovsku!:x

Ma ona ni ne pravi pesme, devojka nije ni muzičku školu završila....ona je samo "riba" (još da je i to), služi da samo odkrešti ono što joj Jay-Z da....a u zaveri sa njim krade, baš kao što si rekla...zato što nema ideja...oni su najobičniji plagijatori...nisu stvaraoci i zato zaslužuju pljuc na sred face

Ma ona ni ne pravi pesme, devojka nije ni muzičku školu završila....ona je samo "riba" (još da je i to), služi da samo odkrešti ono što joj Jay-Z da....a u zaveri sa njim krade, baš kao što si rekla...zato što nema ideja...oni su najobičniji plagijatori...nisu stvaraoci i zato zaslužuju pljuc na sred face

Tako je!Pravo u one njihove SURLE :lol:
Mamu im lopovsku!:x
Ali ja bih Rihannu tako osamarila...Letela bi ona preko moje terase(zivim na trecem spratu,baciti je s treceg zvuci dovoljno da polomi one njene suplje kosti,zar ne?)...Zamisljam situaciju :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back