- Poruka
- 92.260
U Njujorku, čovek pljune u putnika metroa u trenutku kada se vrata zatvaraju. Nažalost, odabrao je pogrešnu osobu. Tip na silu otvori vrata voza i umlati Boga u njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čuješ ove što snimaju kako kažu drugima da se ne mešaju jer ga je ovaj pljuvaone smeju se ljudi pljuvati
nečuem el slušam muziku neku, samo sam gledao peglanječuješ ove što snimaju kako kažu drugima da se ne mešaju jer ga je ovaj pljuvao
Sta je trazio to je i dobio.Pogledajte prilog 1427118
U Njujorku, čovek pljune u putnika metroa u trenutku kada se vrata zatvaraju. Nažalost, odabrao je pogrešnu osobu. Tip na silu otvori vrata voza i umlati Boga u njemu
koja debilana postaviti za temu video star minimum 4 godine (video sam ga pre korona doba)Pogledajte prilog 1427118
Očigledno boraviš skoro isključivo na pdf Politika pa misliš da je pravilo da se postavljaju samo sveže vesti primenljivo na celu krstaricu?koja debilana postaviti za temu video star minimum 4 godine (video sam ga pre korona doba)
ali kada si muderator, sve je kul
nema veze sa pravilom vec sa mozgomOčigledno boraviš skoro isključivo na pdf Politika pa misliš da je pravilo da se postavljaju samo sveže vesti primenljivo na celu krstaricu?
Grešiš.
A to "koja debilana" je kažnjivo, a tokođe nije dopušteno da na takav način kritikuješ rad moderatora. Sad znaš, ako do sada nisi.
Većina ljudi ovde i nije znala za taj incident a pojavljuje se po medijima s vremena na vreme, iako se desio pre više od tri godine, upravo zato što samo mali broj ljudi vidi (obrati pažnju). A sveukupno, datum događaja je totalno nebitan.nema veze sa pravilom vec sa mozgom
i bajat hleb moze da se jede, u pravu siVećina ljudi ovde i nije znala za taj incident a pojavljuje se po medijima s vremena na vreme, iako se desio pre više od tri godine, upravo zato što samo mali broj ljudi vidi (obrati pažnju). A sveukupno, datum događaja je totalno nebitan.
Ja mislio ovo kod nas. A onda se setim da nemamo metro, ali imamo karte.Pogledajte prilog 1427118