Pljuni klasik

Ja volim taj film.Pišem novi post po povodu tog filma ne da bih tebi odgovorio, odbojan si mi, ( ništa lično) nego zbog razumnijih ljubitelja filma.Film naprosto baca u neku vanzemaljsku emocionalnu dimenziju.Kada samo čujem kompoziciju Amapola osećam kako mi se žmarci dižu uz leđa.Gluma De Niroa i završna scena su opijat.Ali sama priča je naprosto loša.Između tih vanzemaljskih scena se pojavljuju stvari koje naprosto vređaju zdrav razum-glavna greška je pokušaj svaranja kultnog filma.To sam pokušao da objasnim.Ne može se strateški stvarati kultno umetničko delo, to se desi ili ne desi, to mora da dođe od sebe, spontano.Film nije ratna strategija za razrađivanje.Film je lep, ali toliko pun bagova da sve ono dobro u filmu zahvaljući tim stvarima biva isuviše neutralisano.

Poslednja izmena:
Leon-poster.jpg
d5723d9c50971a605b461ae038af910f5a1ca834.jpg

Geri Oldman dobar:D

Ovaj mi je odvratno ružan, prehvaljen do besmisla, pedofilska fantazija.:lol:

Još bih dodao.Za razliku od drugih vrsta umetnosti, kao što su književnost, muzika, likovna umetnost, film u velikoj meri zavisi od tehnologije.Dobra priča može da se napiše i na glinenim tablicama,hijeroglifima,dobra kompozicija odsvirati na fruli ali za film je potrebno mnogo više.Metropolis je izuzetan film svog vremena, ali kad se uporedi sa novim hitom, Hobitom, deluje naivno, nezavisno od toga što je Hobit šund.

Poslednja izmena:
Još bih dodao.Za razliku od drugih vrsta umetnosti, kao što su književnost, muzika, likovna umetnost, film u velikoj meri zavisi od tehnologije.Dobra priča može da se napiše i na glinenim tablicama,hijeroglifima,dobra kompozicija odsvirati na fruli ali za film je potrebno mnogo više.Metropolis je izuzetan film svog vremena, ali kad se uporedi sa novim hitom, Hobitom, deluje naivno, nezavisno od toga što je Hobit šund.
U pravu si ovo za hijeroglife i novi hit

Уместо да се пљује по класицима, кренули сте да се пљујете међусобно.
Матијашевић, пословично пљује по свима, Јеленко пљује по њему, Ол Ајз пљује по Ђели и Јеленку, Ђело пљује по Ол Ајзу...

Једном речју- Србија.:hahaha:

Једино се ја и Глинт држимо теме:D

Ево, да пљунућу и на Леона професионалца, да...

Back