Pljuni klasik

Детуш

Domaćin
Poruka
4.352
Морао сам.
Ово је тема где свако сме, може и 'оће да оспори неки филм који има култни статус, и тако та прича и цича. Углавном да филм добро стоји и у публици и у критици, да је гледан, небитно.
Може и серија. Штогод.
Наведите име, образложење није неопходно!
Чисто да се пљуне тамо ди се не сме. :p

Once Upon a Time in America...

Naprosto ne volim kad se neki film unapred stvara sa ambicijom da bude kultan, jer to može dovesti, kao što se i desilo do tone patetike i previše nostalgičnih momenata.Realne vrednosti u filmu su brilijantna muzika Morikonea, kao i nepotrebno reći vrhunska gluma De Nira i Vudsa, da ne spominjem jednu od najboljih završnih scena ikad.Mislim na samu priču koja je naprosto neuverljiva.

Poslednja izmena:
Braveheart
Yes-and-no-thanks-signs-s-012.jpg

Once Upon a Time in America...

Naprosto ne volim kad se neki film unapred stvara sa ambicijom da bude kultan, jer to može dovesti, kao što se i desilo do tone patetike i previše nostalgičnih momenata.Realne vrednosti u filmu su brilijantna muzika Morikonea, kao i nepotrebno reći vrhunska gluma De Nira i Vudsa, da ne spominjem jednu od najboljih završnih scena ikad.Mislim na samu priču koja je naprosto neuverljiva.

bole te brige

Kum je remek djelo provg reda po svim osnovama!Zamolio bih vas da kada pljunete napišete i razlog,jer subjektivno negativan odnos prema nekom glumcu (ne podnosiš ga pa ne voliš film zbog njega) ili uopšte žanru meni lično nije dovoljno.
Ajde da probamo biti objektivni...
Evo ja ću započeti i stati u odbranu Kuma,po pitanju ovog žanra on drži ubjedljivo prvo mjesto kao king ali bukvalno po svim osnovama.Glumci su odradili pojedine scene savršeno i doveli do perverzije,muzička pozadina je prosto fascinanta,atmosfera i sama radnja u sva tri dijela prikazuje društvo u to vrijeme koje nije bilo daleko od istine uopšte,traje dugo ali drži pažnju,ja u suštini nemam zamjerku ako se gledaju svi parametri za film...
Ova scena je neprevaziđena...

Poslednja izmena:
Tako je, Emhise. Trilogija Kum je toliko dobra da nikad nece biti prevazidjena. A i vecina ostalih navedenih filmova je perverzno dobra.

Ali ovu temu treba shvatiti u smislu "misljenje je kao dupe, svako ga ima".

Back