pljeske....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ideju za ovu nadasve kreativnu temu dobih čitajući gospa smokvu i njene holesterole...

dali jedete sendviče...tipa pljeske, tosteve, hotdogove i to, ili ne - jer pazite na liniju, na ishranu, strogo zdrava hrana i to...?

jedem cevape kad dodjem u srbiju (a i sad kod hani, tenkju :) ) a i pizza prolazi cetvrtkom uvece jer imam sest radnih sati i 4.5 sata voznje do posla i nazad u ovom momentu. jedva i da stojim kad stignem kuci a ne jos i da kuvam.
inace vodim prilicno racuna o hrani, ne zbog linije nego zbog zdravlja a na to gledam kao na najvazniji kapital u koji mogu da ulozim novac. ono sto radim danas ce se odraziti na to sto cu biti za deset / dvadeset godina fizicki i na kvalitet mog zivota tada. pored genetike, zdravog zivota sa sto manje stresa, fizickih vezbi hrana se kotira prilicno visoko na listi faktora koji olaksavaju ili otezavaju starenje a meni je to bitno.

ne jedem. u sustini, nikad nista ni ne kupujem na ulici, vec pravim kuci i nosim sa sobom. sendvici i ovako nisu nesto uobicajeno u mojoj ishrani, ali kad jedem volim da znam sta sam stavila unutra a ne da mi natrpaju majoneze, margarine i ko zna kakve gluposti. mom organizmu prija lagana hrana, tako da se drzim te logike...a da uzmem neki gigantski obrok na ulici posle kojeg cu ceo dan da brekcem, uzdisem i nalivam se litrima vide da prodje vise kroz zeludac, neka fala :sad2:

..ne jedem u pekarama i iz pekara shto se linije tiche :lol:
a hrana s ulice mi je gadna u smislu da stalno tripujem da je sve shtrokavo.. :confused:
..mada je promet na mnogim kioscima bolji nego po restoranima, tako da je bar sve sveze.. :roll:

ne jedem. u sustini, nikad nista ni ne kupujem na ulici, vec pravim kuci i nosim sa sobom. sendvici i ovako nisu nesto uobicajeno u mojoj ishrani, ali kad jedem volim da znam sta sam stavila unutra a ne da mi natrpaju majoneze, margarine i ko zna kakve gluposti. mom organizmu prija lagana hrana, tako da se drzim te logike...a da uzmem neki gigantski obrok na ulici posle kojeg cu ceo dan da brekcem, uzdisem i nalivam se litrima vide da prodje vise kroz zeludac, neka fala :sad2:

pre desetak dana sam morala na put, a snage nisam imala da spremam sendvice..
kazem drugu sa kojim sam isla - svraticemo ujutru u hleb i kifle i kupicemo tamo..ranije sam kupovala neke korektne sa pecenicom i salatama
dodjem ujutru u pekaru i pitam - imate li sendvice sa pecenicom?
a ona odgovara - nemamo, jos nam nisu doneli te, imamo samo ove
a tamo - sendvic od kroasana od lisnatog testa sa kackavaljem i suvim vratom unutra :sad2:
sendvic od pastete od lisnatog testa sa kulenom i kackavaljem :sad2:
i imamo ovaj francuski - izdubljeni francuski hleb napunjen besamelom, kackavaljem i sunkom pa zapeceno :sad2:

gospodjo, ja bih senvic da se nahranim, a ne da mi posle bude muka!
do slovenije smo jeli plazmu i fudzi jabuke, a u sloveniji kranjske kobaje

kazem drugu sa kojim sam isla - svraticemo ujutru u hleb i kifle i kupicemo tamo..ranije sam kupovala neke korektne sa pecenicom i salatama
a tamo - sendvic od kroasana od lisnatog testa sa kackavaljem i suvim vratom unutra :sad2:
i imamo ovaj francuski - izdubljeni francuski hleb napunjen besamelom, kackavaljem i sunkom pa zapeceno :sad2:

:think:

kad vežbaš kako treba, možeš da jedeš šta hoćeš...nikad ne kupujem ništa na ulici, sem bureka u pekari...radio sam u jednoj piceriji jedno vreme i video da tamo niko ne pere ruke...neka hvala

ovo si trebao da turish na zdravlje...ne jedem pljeskavice sa ulice,samo one koje ja spremim...moja deca povremeno uzmu,i kazu joooooj shto je dobra...a ja im kazem ok. ako tako hocete,barem kupujte gde je velika frekvencija...msm zbog kvarenja mesa...hebo holesterol,ja sam ga imala i kad sam bila bash mrshava...kazu genetski:mrgreen:

ja bih uzela od svakog po jedan i uzivala u putu
nego,ja uopste nemam trip da ne kupujem na ulici,tolika sam izelica da kad vidim hranu,zaboravim na sve
vec sam pisala,u zivotu nisam jela lepsu i ukusniju pljeskavicu nego u zarkovu,neka trafika,tip je imao plavi radni mantil,a ruke sa kojima je zamesio pred nama pljesku,je neoprane stavio u dzep.nista nam nije bilo i majke mi da me put nanese,opet bih tamo jela

ideju za ovu nadasve kreativnu temu dobih čitajući gospa smokvu i njene holesterole...

dali jedete sendviče...tipa pljeske, tosteve, hotdogove i to, ili ne - jer pazite na liniju, na ishranu, strogo zdrava hrana i to...?

Ne bas.
Izbegavam testa. Ne secam se kada sam jela hleb. A gde su sendvici i sl. bez zemicki, kajzerica,...?
Jedino, kada napravim domace kifle ili proju, nema sanse da odolim. A ni bakinim lepinjicama/mekikam:heart:

- - - - - - - - - -

kad idem u novi sad obavezno svratim kod bate pezoa, bas super legne na kokishku i amfetamine

Stvarno? Mozda smo se i sreli:) Tamo bas volim da jedem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back