pljackasi ili psihopate?

Tačno. Jer su ih u to vreme njihovi roditelji i medii punili mržnjom prema svemu što nije iste veroispovesti... (tj. što je nekad bilo deo "bivše države")...

e ajde ne trabunjaj bzvz i da sva sranja koja nas snajdu krivis 90te i marsovce :roll:

ovaj jedan lik sto je uhapesen je '91 god i kakve veze o imaju 90te sa njim kada je tada bio u pelenama! Sta sada treba da kazem da je Tadic kriv sto je on narkomancina raspala i sto je vec pravio sranja zadnjih god pa je na uslovnoj? :think:

Poslednja izmena:
e ajde ne trabunjaj bzvz i da sva sranja koja nas snajdu krivis 90te i marsovce :roll:

ovaj jedan lik sto je uhapesen je '91 god i kakve veze o imaju 90te sa njim kada je tada bio u pelenama! Sta sada treba da kazem da je Tadic kriv sto je on narkomancina raspala i sto je vec pravio sranja zadnjih god pa je na uslovnoj? :think:
Pa? On je tad bio u pelenama....Kad se taj rat završio? Koliko je tad - kad se taj rat završio, taj lik imao godina? Kakve je priče slušao dok se rat nije završio?
p.s.ja ti nisam dirala Tadića...

Pa? On je tad bio u pelenama....Kad se taj rat završio? Koliko je tad - kad se taj rat završio, taj lik imao godina? Kakve je priče slušao dok se rat nije završio?
p.s.ja ti nisam dirala Tadića...

On je isto godiste kao i ja, ti do neke 10 god nisi svestan sta se desava oko tebe ma sta god da ti pricaju ;) tako i da su mi pricali Srbi su nebeski narod itd. njemu bi to na jedno uvo uslo a na drugo izaslo.

btw. kao sto sam vec spomenuo gore ja njega znam iz srednje jer smo isli u istu skolu i uopste ga nepamtim kao nekog "velikog Srbina" ili nacionalistu jer se nikada nije lozio na to.Lik je delikvent i narkoman i kada bi tako gledali ispada da vecu krivicu snosi Tadic tj. demokrate jer je on pravio i pre sranja pa je bio na uslovnoj a oni nisu nista preduzeli :think: :mrgreen:

aj sad pokri se usima :mrgreen:

On je isto godiste kao i ja, ti do neke 10 god nisi svestan sta se desava oko tebe ma sta god da ti pricaju ;) tako i da su mi pricali Srbi su nebeski narod itd. njemu bi to na jedno uvo uslo a na drugo izaslo.

btw. kao sto sam vec spomenuo gore ja njega znam iz srednje jer smo isli u istu skolu i uopste ga nepamtim kao nekog "velikog Srbina" ili nacionalistu jer se nikada nije lozio na to.Lik je delikvent i narkoman i kada bi tako gledali ispada da vecu krivicu snosi Tadic tj. demokrate jer je on pravio i pre sranja pa je bio na uslovnoj a oni nisu nista preduzeli :think: :mrgreen:aj sad pokri se usima :mrgreen:

Pa jedino ako si retardiran
:mrgreen:aj sad pokri se usima :mrgreen:
kickedoutsmile.gif

Nemoj da seres kada moram tako da se izrazim,sta hoces da kazes da klinac koji ima 9-10 god da je svestan ko su ustase,cetnici,velika Srbija,gde se nalazi Mongolija i ostale stvari koje on ne kapiraju deca u tom dobu?? Prvo si ispala paglu tvrdeci da "su ga roditelji punili mrznjom" ...i da je on neki nacista,mrzi Hrvate,Srbija Srbima i ostale fore i sad za ovo drugo...

Danas ti 80% tinejdzera nosi nozakanju sa sobom i ima da te izbode za neku sitnicu poput recimo air max patika, kao sto su onog klinca izboli na smrt zbog patika u Pancevu pre par meseci! Sto bi rekli ovi malo stariji od mene, 90tih si znao koga treba na ulici da izbegavas i od koga ti preti opasnost a danas je skroz drugacije jer svako moze da potegne noz/pistolj na tebe iako na prvi pogled deluje sasvim ok i sjeban je skroz sistem vrednosti jer svi hoce brze i lake pare i skoro svi imaju "Knele" snove o brzim i lakim parama.

Nemoj da seres kada moram tako da se izrazim,sta hoces da kazes da klinac koji ima 9-10 god da je svestan ko su ustase,cetnici,velika Srbija,gde se nalazi Mongolija i ostale stvari koje on ne kapiraju deca u tom dobu?? Prvo si ispala paglu tvrdeci da "su ga roditelji punili mrznjom" ...i da je on neki nacista,mrzi Hrvate,Srbija Srbima i ostale fore i sad za ovo drugo...

Danas ti 80% tinejdzera nosi nozakanju sa sobom i ima da te izbode za neku sitnicu poput recimo air max patika, kao sto su onog klinca izboli na smrt zbog patika u Pancevu pre par meseci! Sto bi rekli ovi malo stariji od mene, 90tih si znao koga treba na ulici da izbegavas i od koga ti preti opasnost a danas je skroz drugacije jer svako moze da potegne noz/pistolj na tebe iako na prvi pogled deluje sasvim ok i sjeban je skroz sistem vrednosti jer svi hoce brze i lake pare i skoro svi imaju "Knele" snove o brzim i lakim parama.
Pa eto vidiš....U pravu sam...
?:think:

90% DECE SA CELOG PODRUCJA BIVSE JUGOSLAVIJE KOJE JE RODJENO U VREME RASPADA BIVSE JUGOSLAVIJE - ZA VREME RATA - JE STASALA U ZLOBNIKE, UBICE, MANIJAKE I KRETENE
A DA NE PRICAMO KAKVI SU TEK BILI ONI KOJI SU TAD IMALI PO 10-15 GOD. U TOKU I POSLE RATA SU SE KLINCI UBIJALI PISTOLJIMA ZA PAR PATIKA! A ODAKLE IM PISTOLJI? DAJ DA SEDNEMO DA SRACUNAMO MALO PROSECNU STAROST TIH "MLADIH LJUDI" KOJI SE VRTE PO NASLOVIMA HRONIKA....NE VERUJEM DA JE VECI OD 25 GODINA...

Znači, nemoj ti da kakiš

Poslednja izmena:
Pa eto vidiš....U pravu sam...

Znači, nemoj ti da kakiš

da ali ti hoces da kazes da je uzrok-90te a posledica ovo sto sam naveo u prethodnom postu sto apsulutno nije tacno jer ce isto biti verovatno i za 10,20 god itd.

Cek i svi oni ljudi koji su 90tih ratovali na Ex-Yu su rodjeni u neka lepsa vremena pa su u ratovima pravili sranja jedni prema drugima a do juce su bili kao neka satro braca a onda klali jedni druge i kako to sad objasnjavas :think:

da ali ti hoces da kazes da je uzrok-90te a posledica ovo sto sam naveo u prethodnom postu sto apsulutno nije tacno jer ce isto biti verovatno i za 10,20 god itd.

Cek i svi oni ljudi koji su 90tih ratovali na Ex-Yu su rodjeni u neka lepsa vremena pa su u ratovima pravili sranja jedni prema drugima a do juce su bili kao neka satro braca a onda klali jedni druge i kako to sad objasnjavas :think:
Pa i oni koji su klali jedni druge u drugom svetskom ratu na području ex - yu su bili kao "neka satro braća" :think:

Ove danasnje generacije su pune besa i ludila...
Stasno koliko mrznje i sadizma ima u njima...

Ne razumem zašto zbog malog broja narkomana i mentalno poremećenih ljudi prozivate cele generacije?

Daleko je više normalnih mladih ljudi kojima ne bi palo na pamet ni da ukradu, od monstruma koji rade ovakve stvari, bez obzira na tešku materijalnu situaciju.

90% DECE SA CELOG PODRUCJA BIVSE JUGOSLAVIJE KOJE JE RODJENO U VREME RASPADA BIVSE JUGOSLAVIJE - ZA VREME RATA - JE STASALA U ZLOBNIKE, UBICE, MANIJAKE I KRETENE

Danas ti 80% tinejdzera nosi nozakanju sa sobom i ima da te izbode za neku sitnicu poput recimo air max patika

Ja bih vama dvoma predložio da se manete matematike.

Back