Plivanje

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stil?

• Kraul

• Leđni kraul

• Delfin

• Prsno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A da ti otvoriš temu za online učenje plivanje ovde? :lol:
Jest da je ovaj podforum poplavljen bodibilderima, ali valjda će ova tema isplivati nekako na površinu i pored toga xD

To primećujem,jel to i tvoj simptom?;)
Šalim se pa šta je strašno diskutovati...Nekada su za mornare namerno birali neplivače jer oni nikada ne bi napuštali brod koji tone...Malo bizarno ali...

Imam ja kapacitet pluća tako da bih mogao, ali ne znam ništa o tehnici, nisam znao ni da tako treba :lol:

Da pokupim ovde par saveta, pogledam na ju tjubu štošta, pa sutra kad odem na trčanje smočim se u reci malo da vežbam :lol:

Thats the spirit my lad:)
Tako ti je lakše makar meni...Skupim vazduh i smanjim otpor vode jer je glava ispod...Naravno moraš češće da podižeš glavu i nagutaš se vode al brži si mnogo...

Delfin je extra jer razbijaš vodu praktično praviš ''oštricu'' rukama:)
Ne mogu da skontam ljude koji leže na vodi ...:lol:
Ja mogu da ležim par minuta i onda tonem osim ako ne radim nogama...Gotiva je i da radiš samo nogama a ruke staviš pored tela i gledaš nebo...:)

Hahaha kick ass video:D
Interesantno je da ima mnogih morskih zemalja gde ljudi ne znaju da plivaju imaju neki brr od vode...Kažu da i Sloveni/Srbi generalno ne vole ''veliku vodu''...

Ja bi sve muslimanske zemlje iselio u unutrašnjosti kontinenata, šta će njima plaže ako se ne kupaju :lol: Mislim, smeju neki, ali opet, vera i to, malo je ljudi..

Meni večeras sestra leti za Sejšele na četiri dana :sad2:
seychelles-03.jpg

Ма који црни краули, делфини, прсно и сл . !

Ја пливам искључиво женским стилом , а леђно максималних 5 метара.:D

Целу зиму идем на базен, али због циркулације.
И пливам од ивице до ивице (попречне:mrgreen: ) максимално 3 пута на почетку зимске сезоне, а до краја сезоне успем да се истренирам до максималних пет пута.

Кад сам на мору, пливам до 15 минута, а после тога томен као секира.

Једноставно, леђни мишићи ми нису јача страна. :D

Али зато могу да трчим колико желиш. Спринт, лагано, брже...али пливање је ипак лепше. Најбољи спорт !!!

Pa realno...Kupaju se žene u onim aljinama...
Nek ti donese bar malo vode ili peska u flašici;)
Mrtvo more je konza za neplivače
dead-sea.jpg

И Средозмено је закон за нас са слабим леђним мишићима.
Само мало се млати ручицама зарад одржавања у води...али гризе очи катастрофално..баш, баш је слано. :)

To brajko!
И Средозмено је закон за нас са слабим леђним мишићима.
Само мало се млати ручицама зарад одржавања у води...али гризе очи катастрофално..баш, баш је слано. :)
Nisi valjda tolko sićušna;)

Gde ste ljudi, sta ima? Imam 15 godina i ne znam da plivam i bojim se vode xD Sada ozbiljno, prvi put sam ove godine bio u vecem kontaktu sa vodom, na moru. Slusao sam od ljudi da plivanje nije tesko, da samo treba biti opusten... Djavola, ja kada sam usao u vodu, do nesto nize od grudi, kako sam pruzio korak i podigao malo nogu, naidje talas i ja se prevrnem. bilo je kriticno. U svoj panici nekako sam dosao do pliceg dela i od tada ne idem dalje od struka... Da li je neko imao slican problem, da li kurs pomaze? Sramota me je sto ovako mator ne znam da plivam. I jos nesto, kakvo je plivanje kao kardio vezba? Koliko kalorija se gubi na sat, koje su blagodati plivanja? Toliko od mene, hvala unapred! :)

Back