plivanje :) ALI GDE ?

Na Tasu pod balonom funkcionise novo otvoreni plivacki klub za odrasle, ako si zainteresovan da imas nekoga ko moze da ti pomogne da ispravis tehniku ili ti da neki trening da plivas. Atmosfera je pozitivna, nije guzva i ja sam zadovoljna. Klub se zove "Swimming Adventures" , 3 puta nedeljno su treninzi, utorak i cetvrtak od 21-22h i subota od 10-11h. Mesecno se placa 5000,00 dinara. Voda je topla 26.3 kao i vazduh i cista je. Nemam zamerku. Klub je ucestvovao pre 2 nedelje na drzavnom prvenstvu za veterane u Somboru i super je bilo ali te ne obavezuje da se i ti takmicis ako ne zelis. :) pogledaj web site www.plivackeavanture.com ili facebook page PK Plivacke Avanture

eto toliko
pozdrav
Maki
Slažem se za otvoreni bazen pod balonom, kada sam prvi put tamo ušao oduševio sam se! Mnogo je topliji vazduh nego na zatvorenom a i čini mi se da je razlika u temperaturi vode nekoliko stepeni, iako na ulazu i na sajtu piše da je (skoro) ista. Još da dodam da na prvi (probni) trening možeš otići besplatno, a ako se odlučiš da nastaviš za prvi mesec možeš dobiti 20% popusta ukoliko se prijaviš na netu preko ovog formulara: http://plivackeavanture.com/index.php/kontakt/web-prijava-pristupnica?view=foxcontact. U svakom slučaju vredi probati.

Nikako da se javim,
kao sto sam vec napisao uzeo sam godisnju za tash , i za sada , koliko para muzike i mng vise nego sto sam ocekivao :) 8 000 za studente imate 2 termina dnevno i to zatvoreni 16-18 svakim danom i otvoreni(balon) 18-20 uto i cet ostalim danima je 12:30-15 . Svlacionica je sa zasebnim kabinama , tusevi fantasticni , jedino sto je lose tj. ono najvaznije jeste guzva ... ne bas svakim danom, ali bilo je prilicno lepo vreme tako da je bilo ljudi ovih nedelja. Moja logika je bila da ima vise ljudi vikendom a nema , plivaju se sirine , radnim danima su postavljene ''trake'' koje su na tashu jedno veliko GO*NO , da nema njih garantujem da bi bilo komotnije nego sa njima jer samo bzv zauzimaju prostor, zato je atmosfera vikendom mng gotivnija i prijatnija :) Mada i pored svega jos mi se nije desilo da se sudaram sa nekim , da mi neko smeta i sl, ko zeli da pliva , MOZE da pliva!... Zaboravih da kazem da vikendom radi samo zatvoreni bazen i to 9-11 , 14-16. Otvoreni vs. Zatvoreni , moj glas ide zatvorenom i pored toga sto je mozda za nijansicu manja guzva na otvorenom . Prvi razlog je sto je voda u zatvorenom sigurno toplija bas za par stepeni , a drugi sto mi je sama konstrukcija bzv , i postoji jako mali prostor pa vam se zapravo cini da je guzva veca nego na zatvorenom , a nije, mada termini uto i cet od 18-20 fantasticni za one koji imaju problema sa vremenom :) temperatura je meni vise nego dovoljna , slobodno moze i hladnija da bude , ali veliki br ljudi kaze da su gledali i mng toplije dane :D ako nekog nesto zanima slobodno nek pita ;)) pozzzz

Poslednja izmena:
Međunarodni radio Srbija – pre 3 sata i 24 minuta

Međunarodni radio Srbija: Stjepanović u polufinalu na 200 metara slobodno Međunarodni...
Srpski plivač Velimir Stjepanović izborio je plasman u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na prvenstvu Evrope u Berlinu, dok je Stefan Šorak u istoj disciplini takmičenje završio u kvalifikacijama.Stjepanović je u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto u vremenu 1:48,02 minuta, iza Mađara Dominika Kozme (1:47.99).Polufinala su na programu večeras od 19.15.

Back