Rezim za papuce je zbog sopstvenog sebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se za otvoreni bazen pod balonom, kada sam prvi put tamo ušao oduševio sam se! Mnogo je topliji vazduh nego na zatvorenom a i čini mi se da je razlika u temperaturi vode nekoliko stepeni, iako na ulazu i na sajtu piše da je (skoro) ista. Još da dodam da na prvi (probni) trening možeš otići besplatno, a ako se odlučiš da nastaviš za prvi mesec možeš dobiti 20% popusta ukoliko se prijaviš na netu preko ovog formulara: http://plivackeavanture.com/index.php/kontakt/web-prijava-pristupnica?view=foxcontact. U svakom slučaju vredi probati.Na Tasu pod balonom funkcionise novo otvoreni plivacki klub za odrasle, ako si zainteresovan da imas nekoga ko moze da ti pomogne da ispravis tehniku ili ti da neki trening da plivas. Atmosfera je pozitivna, nije guzva i ja sam zadovoljna. Klub se zove "Swimming Adventures" , 3 puta nedeljno su treninzi, utorak i cetvrtak od 21-22h i subota od 10-11h. Mesecno se placa 5000,00 dinara. Voda je topla 26.3 kao i vazduh i cista je. Nemam zamerku. Klub je ucestvovao pre 2 nedelje na drzavnom prvenstvu za veterane u Somboru i super je bilo ali te ne obavezuje da se i ti takmicis ako ne zelis.pogledaj web site www.plivackeavanture.com ili facebook page PK Plivacke Avanture
eto toliko
pozdrav
Maki