plishana trenerka i shampinjoni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za pocetak cu da joj objasnim u kojim prilikama se nosi trenerka i da nekada treba da se precuti da covek ne ispadne glup.
mislim da olju mala nije razumela a izgleda ni ti....ali da je mala opterecena svojim izgledom kao ojla sexom to je ocigledno. i ne osudjujem ni jednu ni drugu ali kada se nadmudruju nemoraju da se vredjaju....

a Sekspir, trebalo bi ga razumeti ne citati...

i tako brate gospodjo drago mi je da si ti ODLICNO jer znas da si mi na neki nacin draga i imam veliko postovanje prema tebi.

Zmajeva, kao sto sam vec napisala, smejala sam se fazonu, a ne njoj...i nikom nisam mislila lose...niti se ovde ikome smejem...
To sto je neciji osmeh shvacen pogresno, nije razlog za 17 strana bljuvotina i uvreda....
A meni pamet da deli ne treba...ni ona nit bilo ko drugi...zadovoljna sam postojecom...
dakleN, nikog nisam uvredila...a ne volim ni mene da vredjaju...
al' ok, lako je zauzeti takav stav, kapiram...samo, valjda si procitala od A do S....

lepo bi bilo da procitas sta se ona nalupetala od pocetka....a ne da proizvoljno izvacis....i uostalom sta se to tebe tice???? :think:

Tice me se. Ovo je javno mesto, a kako ces da vaspitavas tvoje dete, to me se ne tice.

a ovo je prosto smesno...neko ko stavlja sise i napucene face u prvi plan i ima takav avatar, bas se dao u obrazovanje....:hahaha:...e dosta je meni moj fakultet....:whistling:

Ne vredi ni dve pare. Prosta si. Obrazovanje se prepoznaje po govoru, stilu pisanja i mislima, dzabe mahanje diplomom. Trece obrazovanje je zivotni proces i ne mora ni da pocne ni da se zavrsi diplomom.

ja nisam imala pojma da je njen nik u stvari stih iz pesme
velike (estradne) umetnice, poznate kao dara bubamara. :???:
e pa onda nema sta da se prica...devojka je pametna, obrazovana,
i vidi se da ima istancan ukus.
povlacim sve sto sam rekla, pogotovu ono da nema stila:!:neko ko citira daru bubamaru
zasluzuje svako postovanje:!::!::!:

:lol:

e sad si mi spustila, nema da spavam...
c030.gif
:lol: Ma nisi ti loša, samo se praviš...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back