pLiSaNe IgRaCkE

Ja imam jednog majmuna kojeg sam uzela od sestrichine prosto se ne odwajam od njega,inache strashno obozawam plishane igracheke narochito mede i pande pnako welike moratju da qpim jednog kad wetj netje niko da mi qpi :( 8) 8) 8)

ja imam nekoliko tih plishanih igrachaka,najdraza mi je jedna mala sjatka kravica(crno-bijela),sa zvoncetom oko vrata( :) :) ),koju sam dobila od drugarice.
Takodje mi je sladak mali,chupavi tigar,kojeg sam dobila od dechka,i veliki medo,takodje od dechka. :oops:
:) :)

Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju :D :D
kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspis :lol: :wink:
Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?
knjigu? :? streberko je l'? :lol: :lol: :lol: salim se naravno :wink: to je lepo, ako si ti to citao pre spavanja, ako ne.. :lol: :lol:

mortishaaa:
Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju :D :D
kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspis :lol: :wink:
Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?
knjigu? :? streberko je l'? :lol: :lol: :lol: salim se naravno :wink: to je lepo, ako si ti to citao pre spavanja, ako ne.. :lol: :lol:
Znas li ti kolko sam ja procitao knjiga.Uuu....mnogo.Ali mi je i pomogla knjiga kad je bila ispod jastuka.Nekako se osecam PAMETNIJE kad se probudim ujutru. :D

Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
Znas li ti kolko sam ja procitao knjiga.Uuu....mnogo.Ali mi je i pomogla knjiga kad je bila ispod jastuka.Nekako se osecam PAMETNIJE kad se probudim ujutru. :D
:wink: bar da se osecas ako nisi :lol: :lol: :lol: :lol:

SALIM SEEEEEEEEEEEE!! :wink:

Kao mala, oduvek sam pokusavala da spavam sa nekom plisanom igrackom.Medjutim, ti pokusaji su propali, jer sam se ritala (i dalje se ritam), pa igracka uglavnom zavrsi na drugom kraju sobe...Zato vise me pokusavam, jedva se guram i sa jastukom !:lol:

Nefela:
Kao mala, oduvek sam pokusavala da spavam sa nekom plisanom igrackom.Medjutim, ti pokusaji su propali, jer sam se ritala (i dalje se ritam), pa igracka uglavnom zavrsi na drugom kraju sobe...Zato vise me pokusavam, jedva se guram i sa jastukom !:lol:

aj pokusaj da smislis neki drugi izraz...ipak....krave se ritaju... :?

ovo nije nikakva prozivka,ja to dobronamerno... :wink: 8)

Back