Ja spavam sa daljinskim
ops: , kako bih mogao da menjam kanale, jer jedino pred spavanje imam vremena da gledam TV.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xexexe sorry ponekad se lako palim!!! :wink:SisaDaPimp:Hahaha sha se bre primas jbt, nisam nikakav namcor niti ista slicno samo volim da prospem koju glupost tako da ne brini, znamo da si fin![]()
mortishaaa:ja spavam sa prasetom (Pigijem) kojeg imam od malena i sluzi mi kao jastukops: i majmuncetom (ticom) koji su mi ortakinje kupile za rodjendan
![]()
sta se ti smejesKeeper:mortishaaa:ja spavam sa prasetom (Pigijem) kojeg imam od malena i sluzi mi kao jastukops: i majmuncetom (ticom) koji su mi ortakinje kupile za rodjendan
![]()
:shock:
hihihiihih .....![]()
Cheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspisCheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?mortishaaa:kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspisCheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
:wink:
knjigu? :? streberko je l'?Cheaf:Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?mortishaaa:kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspisCheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
Znas li ti kolko sam ja procitao knjiga.Uuu....mnogo.Ali mi je i pomogla knjiga kad je bila ispod jastuka.Nekako se osecam PAMETNIJE kad se probudim ujutru.mortishaaa:knjigu? :? streberko je l'?Cheaf:Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?mortishaaa:kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspisCheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
![]()
![]()
salim se naravno :wink: to je lepo, ako si ti to citao pre spavanja, ako ne..
![]()
![]()
:wink: bar da se osecas ako nisiCheaf:Znas li ti kolko sam ja procitao knjiga.Uuu....mnogo.Ali mi je i pomogla knjiga kad je bila ispod jastuka.Nekako se osecam PAMETNIJE kad se probudim ujutru.mortishaaa:knjigu? :? streberko je l'?Cheaf:Ja sam stavljao knjigu ispod jastuka kad sam bio mali,zato me danas boli vrat.... :?mortishaaa:kad su velike stvaris ih ispod glave.. i samo da znas kako slatko zaspisCheaf:Ja nikad spavao nisam sa plisanim igrackama,nekako mi bilo bez veze.Ali svaka cast vama ostalima u svakom slucaju![]()
![]()
![]()
![]()
salim se naravno :wink: to je lepo, ako si ti to citao pre spavanja, ako ne..
![]()
![]()
![]()
Nefela:Kao mala, oduvek sam pokusavala da spavam sa nekom plisanom igrackom.Medjutim, ti pokusaji su propali, jer sam se ritala (i dalje se ritam), pa igracka uglavnom zavrsi na drugom kraju sobe...Zato vise me pokusavam, jedva se guram i sa jastukom !![]()
mortishaaa:sta se ti smejesKeeper:mortishaaa:ja spavam sa prasetom (Pigijem) kojeg imam od malena i sluzi mi kao jastukops: i majmuncetom (ticom) koji su mi ortakinje kupile za rodjendan
![]()
hihihiihih .....![]()
![]()
Keeper:mortishaaa:sta se ti smejesKeeper:mortishaaa:ja spavam sa prasetom (Pigijem) kojeg imam od malena i sluzi mi kao jastukops: i majmuncetom (ticom) koji su mi ortakinje kupile za rodjendan
![]()
hihihiihih .....![]()
![]()
ne znam ....![]()
instiktivno
poklonicu ti ja moju koalu Mishka pa ti spavaj s njim posto ja ne mogumoze?
![]()
Keeper:
mortishaaa:Keeper:![]()
8)