Plik na polnom organu

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Skoro mi je izasao plik iliti čir mali na polnom organu,mislim da je u putanju sifilis ali nisam siguran,zna li neko nesto o tome i kako se leči???
Molim vas ako neko zna šta je ovo neka mi napiše jako sam uplašen. :(

Poslednja izmena od moderatora:
samo sam pitao da li neko zna,možda ima i doktora ovde na forumu pa čisto onformativno.
Svakako ću otići što pre kod lekara.
Sigurno ima doktora, ali ima i previše 'doktora'. Ljudi misle da svašta znaju, vole na ovakvim mestima da daju savete i mogu da te osakate. Razmisli malo, zahvaljujući zdravstvenim savetima po internetu ljudi su prestali da vakcinišu decu i eto nam epidemije boginja...
Lično sam alergična na to što ljudi traže i prihvate savet anonimusa sa interneta, a imaju dostupan dom zdravlja.

Liči na herpes simplex genitalis.
Trči kod doktora neka ti da aciklovir ili nešto slično da sprečiš recidive.
Ako recidivira borićeš se snjim ceo život.

Šta sa herpesom kroz ceo zivot
i ja bih rekla da je genitalni herpes
i ne pomaze sad ni aciklovir ni bilo sta drugo, virus je usao u telo i imace ga do kraja zivota
treba da vodi racuna o imunitetu, sve dok ga odrzava dobrim virus nece da se pojavljuje u formi herpesa
cim mu imunitet padne, eto opet mehurica

kad zavrsi sa prekledom kod dr, mogao bi postavljac d anam javi da li smo mu pomogli savetom kako treba

Stvarno je neprimereno ovakve slike kaciti.Msm da i pise u pravilniku da se slike delova tela ne stavljaju.
A sto se pitanja tice moze biti i nesto jako ozbiljno i zato je bolje da odes kod lekara makar i privatnog ako te sramota kod drzavnog,ovako pocinje i penile cancer,bolje da uklone tu mogucnost nego da bude kasno.Pozdrav.Sve najbolje

Jeste ja volim da kačim slike polnog organa :dash:
Kačio sam slike iz razloga da pokažem o čemu je reč inače i ne vidi se ceo.
Pa, sad bi mogao i da skloniš fotku!Svi smo videli i "alatku" i rekli ti šta da radiš.
Bolje bi ti bilo da posetiš doktora. Mi smo ti rekli na osnovu slike šta mislimo da je u pitanju, ali to bi doktor trebalo da ti kaže kad odeš na pregled.Bez pregleda kod doktora, ne možeš ovde na forumu da uzimaš zdravo za gotovo ničije mišljenje. Slika i pregled ne mora da bude isto.

danas idem kod lekara pa cu da napišem u čemu je reč da bi mogli da zaključaju temu
Ma nije zbog zakljucavanja teme nego je vec Sabonis rekao da to sto ti imas verovatno nije nista,
a ako je i "nesto" sredjuj to na vreme jer stvarno postoje dijagnoze koje su strava i uzas, a da
se ne bi doslo do njih najjednostvanije ( i za decake i za devojcice) da se ode na licu mesta kod lekara.

Nece se taj javi nikad. Trebalo bi i mi da bojkotujemo te sto se jednom jave, imaju neki problem,
mi, ljudi dobre volje, humanisti po rodjenju i ubedjenju;) pokusavamo da mu damo najbolji savet,
zamolimo da se javi, ali no way.

Back