PLETILJA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

PLETILJA

Znam draga...
jako dobro znam i...
znaš... nema ta tuga jedan razlog...
nego milion malenih razloga koji se skupljaju.....
kao kad motaš vunicu,
pa klupno biva sve veće....
e, na kraju vunice je taj osećaj....
to samo život.... pletilja stara
klupčad našu namotava
usput osmeh razmotava
suznim petljama raznih fela...
šara šare ....remek dela
malo štrika, malo para
malo više zajebava
al je eto, draga mila
svakome je namotala
pa saplela, isheklala
nekad žulja od tesnoće,
nekad duva od širine
al na kraju uvek bidne
da mu pasent baš pristaje
što pletilja saplela je.

Opet je Riada kriva....njen blog ...... 02.06.2011....zapravo moj komentar...pa eto...
vala si mu mogla dati naziv a ne vako da brojim tačkice :rtfm:

PS ajd sad....igle u ruke :strika::strika::strika::strika::strika::strika:
PSPS bože što lepo izgledaju ove smajlice....sinhronizovano :zcepanje:

Hej Pletiljo Ljiljo....ti stvarno hoces da mi "nabiješ" kompleks krivice:lol:
Evo ga osmijeh nabacila opet ja...bila sam vani...dovela ono svoje deriste iz skole...i na putu od kuce do skole (ili obratno,ne sjecam se tacno)pronadjoh izgubljeni osmijeh...
Fala ti sto si mi se danas nasla....evo ti sad fataj nekolko komada:heart::heart::heart:
p.s. dobar ti ovaj klub pletilja...jesu li se ovo sastale Penelope:zcepanje:

...kao kad motaš vunicu,
pa klupno biva sve veće....
e, na kraju vunice je taj osećaj....
to samo život.... pletilja stara
klupčad našu namotava...

Baš atko pa kako kome smota!:heart:

RiadaT.;bt146410:
Hej Pletiljo Ljiljo....ti stvarno hoces da mi "nabiješ" kompleks krivice:lol:
Evo ga osmijeh nabacila opet ja...bila sam vani...dovela ono svoje deriste iz skole...i na putu od kuce do skole (ili obratno,ne sjecam se tacno)pronadjoh izgubljeni osmijeh...
Fala ti sto si mi se danas nasla....evo ti sad fataj nekolko komada:heart::heart::heart:
p.s. dobar ti ovaj klub pletilja...jesu li se ovo sastale Penelope:zcepanje:

toooooooooo bre.......ufaćena sva tri komada.....al sam skočila uvis ženo.:eek:...ihaaa.......ma samo da si me videla :zcepanje:
Penelope? Viš.........mogu da bidnu al i ne moraju....nisam u razmišljanjima otišla tolko daleko....zapravo nisam otišla nigde dalje od danas i tvoje pesme majkumu....:(....ali zato sad idem u kafanu bre..... moram da se namontiram i Macu da namontiram.....:manikir::zcepanje::bye:

Back