- Poruka
- 8.889
Opet je Vucic pobedio 
Svi ovi naprednjaci glasaju za njega, po 3. put *** smorio je lol.

Svi ovi naprednjaci glasaju za njega, po 3. put *** smorio je lol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pinki, taj decak Safet, SAM je odabrao i pozeleo da Aleksandar Vucic igra za njega, secam se da sam procitala reportazu o tome, i o tome kako, gde i s kim zivi, a to nije zivot. To je jadБиљо мени није проблематичан Вучић већ цео тај одвратни однос према нечијој несрећи
Pazi razlike.Pinki, taj decak Safet, SAM je odabrao i pozeleo da Aleksandar Vucic igra za njega, secam se da sam procitala reportazu o tome, i o tome kako, gde i s kim zivi, a to nije zivot. To je jad
Zar je mogao Vucic da odbije?
A najcesce se to pogresno tumaci, namerno pogresno.
Na to ja samo mogu da kazem sledece: Ti koji namerno pogrsno tumace, ustvari -opstveni imidz serviraju drugima.
Uz, neretko vrlo ruznu ambalazu...
Prodaju sopstvenu iluziju, sopstvenu la
Ne mislim ni na koga konkretno, a na svakoga pomalo..
Zar je mogao Vucic da odbije?
A najcesce se to pogresno tumaci, namerno pogresno.
Na to ja samo mogu da kazem sledece: Ti koji namerno pogrsno tumace, ustvari -opstveni imidz serviraju drugima.
Uz, neretko vrlo ruznu ambalazu...
Prodaju sopstvenu iluziju, sopstvenu la
Ne mislim ni na koga konkretno, a na svakoga pomalo..
Pazi razlike.
Vučić j epristao da igra, i po njegovim rečima da se blamira jer sam priznaje da ne zna da igra, a sa druge strane imamo Čanka koji za 10,000 nedeljno se*e u kući velikog brata a Gordana Pop Lazić se *ebe za dnevnice u direktnom prenosu....
Pazi razlike.
Vučić j epristao da igra, i po njegovim rečima da se blamira jer sam priznaje da ne zna da igra, a sa druge strane imamo Čanka koji za 10,000 nedeljno se*e u kući velikog brata a Gordana Pop Lazić se *ebe za dnevnice u direktnom prenosu....