Plesom do snova

da li je neko gledao prosle nedelje kad je vlasnik plesnog kluba plato ispljuvao sudiju pominjuci vazelin u sred emisije, pa se ona pr pinka izvinjavala sto puta u emisiji i molila novinare da to ne obajve nigde?
ne verujem, plato vise nije ko sto je nekad bio, sve sami perverznjaci i narkomani tamo...:roll::roll::roll:

Cao ljudi... Kao sto verovatno znate, sprema se drugi serijal emisije Plesom do snova... Izabrali su ljude koji ce plesati i sada se snimaju price... Znam to sve jer sam bila svedok svega sto se desavalo i mogu slobodno da vam kazem, to je jedna velika prevara... Od preko sedamdeset kandidata, organizatori emisije su uspeli da izaberu samo 5 osoba. Ostalih 5 je naravno dospelo tu preko babe, dede, tetke, ovog ili onog i nije ni bitno... I eto uspeli su da mi sruse Sneska da nesto u Srbiji moze da bude posteno i bez veza... Jos da to rade sa emisijom koja je pre svega humanog karaktera, pa stvarno su jadni i bedni. A sta je sa onim ljudima koji su mozda izlazili sa posla da bi ih oni mrcvarili na audicijama koje su trajale i po par sati... Ma zasto su uopste i pravili audicije, nije mi jasno. Mogli su lepo da svih 10 ljudi lepo nadju preko baba, strina i striceva i da zavrse posao, a ne da mrcvare sedamdeset i kusur ljudi bezveze... Eto toliko o tome...

Ako ste gledali sta mislite?Da li ste gledali strana izdanja ove emisije?Da li ste gledali Hrvate?
Toliko sam cekala ovo i bila ubedjena da ce show biti ok.Drago mi je da se ovako nesto pojavilo i kod nas(jer i sama plesem) ali mi je zao sto je sve uradjeno kako je uradjeno.Ocekivala sam vise od Pinka,koreografa a takmicari nisu krivi igraju ono sto im kazu.Mada mi je izbor plesaca i plesacica malo sumnjiv (mislim da ima nekih aktivnih takmicara plesa)Cini mi se da su bili pozvani amteri,neiskusni ljudi,ali sad o cemu se radi ko zna.
Scenografija: Jadno,kostimi jadno(sad su malo bolji ali opet....)Koreografije Jadno(kako u inostranim izdanjima mogu da nauce odlicne koreografije i da bude lepo i atraktivno a nasi ne.Mislim da su im koreografi podbacili opasno)
Cini mi se cao darvine ima iste elemente scenografije samo malo drugacije rasporedjene.Ipak je ovoi ples(malo sjaja,glamura pogledajte Hrvate,engleze...)
Sudije-mislim da nisu svi bas kompetentni ali neznam ih sve pa da negresim.
Zadnja emisija-Novinari tabloida cinimi se koji je bio u ziriju grand parade daje misljenje o sudjenju sudija koji su vecina ipak strucni ljudi-uzas.
Voditelji-Sad su ih malo bolje obukli ali mi smeta voditelka,neznam ko je ali ima nasih voditeljki mnogo boljih

Sve u semu mnogo sam se razocarala i mislim da opet kaskamo debelo za svima...htela sam da i glasam ali moje pare nece dobiti za ono sto su spremili vise i negledam(jadno,dosadno....)
Dakle sta mislite?

Totalno se slazem sa tobom, narocito sa ovim sto si napisala o koreografijama. I ja se bavim plesom i msm da je ta emisija ponizavajuca! Ttl je amaterski uradjeno, i scenografija i kostimi... ma sve! Da ne pricam o tome kako ovi likovi sto su dvaput otisli na kurs plesa igraju 100000000000000000 puta bolje od ovih sto ucestvuju u emisiji... I zar ne bi trebalo da ucestvuju i neki profesionalci u emisiji? Koliko sam ja videla u nekim hrvatskim, engleskim i, valjda, nemackim emisijama na tu temu (koje su inace neuporedivo bolje) u svakom paru bude jedan profesionalni plesac ili plesacica, a i sudije se bave plesom, msm, ili su profi sudije ili treneri! A ovde je jedna od sudija ona baba Lokica :shock: msm, moj komp ima vise veze sa plesom od nje!!! Cula sam i da je jedan od sudija Goran Knezevic... ako je to tacno onda je on jedini kvalifikovani tamo... 'Ajde i da zanemarim to kako oni igraju, :roll: ali o5 je cela ta emisija tako jadno uradjena, a da ne komentarisem tek "poznate licnosti" koje ucestvuju u njoj... zalosno... Pisala bih jos al' me mrzi da se nerviram zbog takvih gluposti...

A šta si ti očekivala ovo je zemlja Srbija i sve ide preko nekoga, neko za nekog sredjuje. Naš serijal je glupo i jadno odradjen dodje čoveku da plače od muke kada prebaci na TvE španski kanal i vidi njihove kostime, scenografiju, koreografiju ovo kod nas je užas.
Žao mi je ljudi koji su se mlatili sa silnim audicijama i nakraju nisu ni uzeti u obzir, mada mislim da je to tako sa skoro svakom emisijom kod nas. Mislim da ni za BB nisu birali obične ljude možda ponekog čisto reda radi a da su ostali bili preko veze.

Nisam gledala ovu emisiju, kao sto i ne gledam nista sa Pinka, ali gledali moji pa sam kao bacila pogled i dopala mi se. Ono..Nije lose. MAda pravi razlog zbog kog gledam je taj sto mi se dopao sudija. :D A cujem da na pocetku oni plesu, pa moram to da vidim. :)

Back