Plesanje

~sweet girl~

Šmederling
VIP
Poruka
4.451
Sastavila sam lijepu poruku sa objašnjenjima šta,kako, zašto i sve se izbrisalo.
Pa evo kraća poruka.

Probudih se sa idejom na umu.
Poslušah pjesmu, postavih telefon, snimih ovo otplesano, na netu u onlajn alatu spojih pjesmu i video. Voila.

https://www.veed.io/view/f64216b9-dc45-4565-8cd1-5f97095edd06?panel=share&sharingWidget=true

Enigma- Principles of lust
The Principles of Lust are easy to understand
Do what you feel, feel until the end
The Principles of Lust are burnt in your mind
Do what you want, do it until you find
Love
The Principles of Lust are easy to understand
Do what you feel, feel until the end
The Principles of Lust are burnt in your mind
Do what you want, do it until you find
Love

Nije poenta ples, a ni izgled.
Fantastično plešem, a ovo je samo na suvo neko gibanje.haha
A izgled sam htijela sakriti, čak sam mislila i navući široki džemper, ali i ovako nije sesi, nisam utegnuta, pa zato i objavih.

Meni je više želja da motivišem sebe i druge da činimo šta želimo, posebno ako je kreativno, a za mene ples jeste.
A i ples je naše svjedočanstvo uživanja u vlastitoj senzualnosti, pokretu...

Naravno, ima tu i ljudske faličnosti i želje da se bude viđeno i prihvaćeno. Hahaha

Ali meni je ples oduvijek najdraža aktivnost, i vraćam se, pa svjedočite tome. Ovo je za mene najveće moguće oslobađanje, snimanje i kačenje i prihvatanje potrebe za viđenjem, te puštanje da muzika nosi čemu težim (iako ovdje ne nosi, ali nadam se da ću uspjti to snimiti nekada jer je to za mene nešto najljepše na svijetu)

Nadam se da će i druge ponjukati da učine ono što vole i žele, ako im to pričinjava radost, i ako je to ono vaše posebno mjesto.
Šaljite vaše snimke, a svakako ja besramno namjeravam kačiti svoje hahaha

Back