- Poruka
- 18.738
imala majka tri sina jedan frizer jedan plesach treci isto *****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ima veze valja ponoviti
ko da ja pamtim i mislim sta cu pisati))
ovo je zabava za normalne ljude
Glupost. Neviđena.
Volim da plešem, volim da gledam druge dok plešu, i ne bih imala ništa protiv da moj dečko zna da pleše, i da voli da pleše...![]()
I ti plesači su obično zgodnjikavi, da vam kažem ja...onako mršavi a mišićavi, mh...
Da li su muškarci uglavnom stidljivi po tom pitanju, ili misle da to nije muževno - pojma ti nemam...![]()
ali vjerujem da mnogi od njih misle da ne znaju plesati, a da ustvari nisu to nikad ni pokušali.
Danas sam na tv-u gledao neko takmicenje u plesu i setio se jedne moje poznanice koja mi je pricala svojevremeno da je upoznala lika da se smrznes.Zgodan do bola, lep, pametan, ma sve! I onda kroz razgovor, on joj kaze da se bavi latinoamerickim plesom i pozove je da gleda njegov trening. I riba kaze da joj je postao uzasno odbojan kad ga je videla kao pederski vrcka dupetom dok igra i nije htela vise da se vidja sa njim!!???
Sta mislite o tome?
imala majka tri sina jedan frizer jedan plesach treci isto *****
Danas sam na tv-u gledao neko takmicenje u plesu i setio se jedne moje poznanice koja mi je pricala svojevremeno da je upoznala lika da se smrznes.Zgodan do bola, lep, pametan, ma sve! I onda kroz razgovor, on joj kaze da se bavi latinoamerickim plesom i pozove je da gleda njegov trening. I riba kaze da joj je postao uzasno odbojan kad ga je videla kao pederski vrcka dupetom dok igra i nije htela vise da se vidja sa njim!!???
Sta mislite o tome?
Joj, ne bih ni ja da mi vrcka dupetom... Bljak...
Gdje to moze poslije da j.ebe kako treba?!
svako ko dobro plese dobro i karra![]()
Sta mislite o tome?