Plesac-pitanje za dame

Glupost. Neviđena.
Volim da plešem, volim da gledam druge dok plešu, i ne bih imala ništa protiv da moj dečko zna da pleše, i da voli da pleše...
d_dance.gif

I ti plesači su obično zgodnjikavi, da vam kažem ja...onako mršavi a mišićavi, mh...:cool:
Da li su muškarci uglavnom stidljivi po tom pitanju, ili misle da to nije muževno - pojma ti nemam...:confused:
ali vjerujem da mnogi od njih misle da ne znaju plesati, a da ustvari nisu to nikad ni pokušali.

:cool::think:

Ja plesem 25 godina. Ono sto je problem je sto kada se krene u skolicu (ples se uci) muskarci puno teze pocinju i u pocetku postizu lose rezultate u odnosu na zenski deo. Za odredjeni nivo kvaliteta igre treba im i do duplo vise vremena i vezbanja nego zenama. Za to cesto odustanu i ples tretiraju kao kiselo grozdje. Na kraju, u plesnim skolama (a i na folkloru) muska radna snaga je deficitarna. Za to musko kada nauci postane car i obicno i igra do 65 i 70 godima. tesko steceno, tesko se i napusta! Ja sam sa tim uvek lepo prolazio kod zenske strane i za muvanje i za druzenje. Samo musko mi je reklo da sam *****. Zensko ni jedno!

Danas sam na tv-u gledao neko takmicenje u plesu i setio se jedne moje poznanice koja mi je pricala svojevremeno da je upoznala lika da se smrznes.Zgodan do bola, lep, pametan, ma sve! I onda kroz razgovor, on joj kaze da se bavi latinoamerickim plesom i pozove je da gleda njegov trening. I riba kaze da joj je postao uzasno odbojan kad ga je videla kao pederski vrcka dupetom dok igra i nije htela vise da se vidja sa njim!!???
Sta mislite o tome?

Ukratko receno, mislim da je tvoja poznanica debil :D
Po meni, nista ne fali plesacima, klizacima, baletanima...

Danas sam na tv-u gledao neko takmicenje u plesu i setio se jedne moje poznanice koja mi je pricala svojevremeno da je upoznala lika da se smrznes.Zgodan do bola, lep, pametan, ma sve! I onda kroz razgovor, on joj kaze da se bavi latinoamerickim plesom i pozove je da gleda njegov trening. I riba kaze da joj je postao uzasno odbojan kad ga je videla kao pederski vrcka dupetom dok igra i nije htela vise da se vidja sa njim!!???
Sta mislite o tome?

tesko da bi mogao da mi se svidi neko ko bolje vrcka od mene, mislim, u necemu ipak moram biti on the top

Sta mislite o tome?

Uglavnom su ljigavi, istina, ali nije pravilo. Znam jednog koji je muževan 100%

Poslednja izmena:

Back