Ples

Koje to ? :)

Ja nisam trenirala nijedan Latino.....Flamenko jesam,ali ne dugo,i veruj mi,nisu tanane...ali ima svakavih gradja u plesu i nemoj vezivati gradju osoba sa plesom koji igraju.... Imash balerinu u trbusnom plesu, Latino igracicu u hip hopu, break dancerku u baletu, ....nema pravila i zato je zabavno Isto kao shto ljudi imaju pogresnu ideju da trbusne plesacice trebaju biti debele,a nije tako...

Pa da :)

Moja Nale ide na trbusni ples :heart: Ima jakojakojako lep stomak :zaljubljena:

:besna:

Ali dobro,za sada treniram folklor,kasnije cu videti.
Ali mnogo su mi lepi latino plesovi. :heart: :heart: :heart: Narocito onaj tzv kubanski.Uf,kao u Prljavom plesu 2,u onom klubu Crna ruza :zaljubljena:

Taj tzv kubanski ples je salsa. Salsa je pomalo nezna, pomalo gruba, strastvena, zavodljiva, senzualna, divlja... mesavina svega i svacega! Sve zavisi od toga kako je ko oseca! Salsa je drustveni ples, a to znaci da salsu moze da igra svako, bez obzira na to da li je ranije plesao! Ona nema neka posebna pravila, imas osnovni korak, neke figure, a sve ostalo je stvar interpretacije i toga kako je ti osecas. Mislim da je najteza stvar svakome ko pocinje da igra salsu da prati ritam muzike.

Iskreno,ne znam nista o njemu.Ne mogu ni Be da kazem o vrsti plesa,itd....Jeste li nekad isli na ples,jeste li trenirali,vezbali...?Gde..?Da li volite latinoamericka plesove>Meni se jaaako dopadaju upavo oni (salsa,mambo,samba) i planiram da se upisem na casove,ako nije kasno.

treniram show dance

Uvijek sam obozavala ples :). Trenirala sam 5 godina folklor, nekih pola godine hip-hop. Nikako se nisam mogla natjerati da krenem na casove latino plesa i sada se kajem zbog toga :(.

Back