E, lepo ste mu rekli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dollar:Nemate pojma sta je ona u mom zivotu. Da mogu, zaboravio bih sve ovo, ali verovali ili ne, ponekada ne mogu da spavam u toku noci i dodje mi da je probudim i da joj sve ispricam, ali mi bude zao kad je vidim kako slatko spava i koliko nema srece. Istina ce isploviti na povrsinu kad tad. Bolje bi bilo da joj ja kazem nego da sazna od neke prijateljice.ops:
ilona:Samo, ti jesi preterao,ali i u slucaju tolikog broja prevara,bolje je da cutis. Dakle, ne spominji to devojci. Ok?
Dollar:Hvala svima na odgovorima! Priznajem da sam bio budala! Mislim da znam sta cu uraditi. Jos jednom, hvala!ops:
Anonymous:Dollar:Hvala svima na odgovorima! Priznajem da sam bio budala! Mislim da znam sta cu uraditi. Jos jednom, hvala!ops:
sta ces da uradish
========================================\Dollar:Kako objasniti devojci sa kojom ste zajedno vec 5 godina da ste je prevarili sa vise od 60 devojaka, a da vas ona ne ostavi nakon toga? Sam sam odlucio da prestanem da joj ovo radim (pre jedno 2 meseca) zato sto tek sada vidim koliko sam ustvari zaljubljen u nju. Znam da sam napravio ogromne greske i kajem se, ali da bi bili potpuno iskreni, ja joj moram reci istinu. Sam sebi sam obecao da cu da je pustim da ide svojim putem ako opet ovako nesto uradim, zato sto ce joj biti bolje bez mene. Zelim da cujem vase komentare. Hvala unapred!
=====================================================Baby Kate:1.mogucnost-ONA ZNA,zato se opusti.![]()
2.mogucnost-ONA NEMA POJMA,sto znaci da je totalno retardirana,a u tom slucaju sta ce ti.![]()
=========================================================*Mihal*:Prvo, verovatno to i nije istina, ta nisu devojke zrele kruske pa da podrmas malo drvece i padaju ti pravo u narucje.
A drugo ako ima i malo istine u tome, ako ti posle 60+ devojaka i dalje nosis kod sebe taj dragocen osecaj sto ga neki zovu ljubav, ti si big men, i stvarno neznam kako mozes reci da se uopste mozes nesto plasiti, prava ljubav stvarno tera svaki strah iz coveka.![]()
Milojko Vasic:Dollar:Kako objasniti devojci sa kojom ste zajedno vec 5 godina da ste je prevarili sa vise od 60 devojaka, a da vas ona ne ostavi nakon toga?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko što jednom rekoh, taman pomislim da smo se nalupetali do krajnjih granica, kad ono - granice se neograničeno prošire !
Zak:=========================================================*Mihal*:Prvo, verovatno to i nije istina, ta nisu devojke zrele kruske pa da podrmas malo drvece i padaju ti pravo u narucje.
A drugo ako ima i malo istine u tome, ako ti posle 60+ devojaka i dalje nosis kod sebe taj dragocen osecaj sto ga neki zovu ljubav, ti si big men, i stvarno neznam kako mozes reci da se uopste mozes nesto plasiti, prava ljubav stvarno tera svaki strah iz coveka.![]()
Nemas ti pojma.