Please jedan savet...

• Začetnik teme Začetnik teme MvS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj nadam se. Samo, neces verovati sta je bilo. Malopre cujem moje pse da laju. I laju i laju i laju i ja izadjem napolje da vidim na koga to laju, pogledam levo na ulicu i vidim kako izlaze iz ulice trceci on i njegova fuxa devojka. :cry: Verovatno idu na Adu, tako sam cula da se nesto dogovaraju. Mislim, ON je trebao da ide, a ona se sigurno ugurala tu drolja pokvarena. Samo kad bih je videla samu, iscupala bih joj tu odvratnu dugu kosu!!! :evil: :evil: :evil:

Znaš, MvS, vrlo je važno da ne podgrevaš sećanje na njega nekom lažnom nadom da ćete biti zajedno. Ljudi to stalno rade, ali ti ipak imaš sreće, jer ti on ne daje povoda za to.
Znam da je teško, ali verujem u tvoju odlučnost.

Kada bih ja bila ''teta saveta'' onda bih ti rekla: Nemoj vise dolaziti na ovaj post, ne da ne bi sebe kompromitovala, vec bi taj postupak bio korak naprijed u tvojim pokusajima da ga zaboravis. Ali posto nisam teta saveta, onda vidi da li ces prihvatiti moj diletantski savjet :)

P.S. Jos nesto. U zelji da ga zaboravis, prvo ubijedi druge u to, a onda nastavi da ubijedjujes samu sebe. Kod mene pali... :D

panasonic:
Kada bih ja bila ''teta saveta'' onda bih ti rekla: Nemoj vise dolaziti na ovaj post, ne da ne bi sebe kompromitovala, vec bi taj postupak bio korak naprijed u tvojim pokusajima da ga zaboravis. Ali posto nisam teta saveta, onda vidi da li ces prihvatiti moj diletantski savjet :)

P.S. Jos nesto. U zelji da ga zaboravis, prvo ubijedi druge u to, a onda nastavi da ubijedjujes samu sebe. Kod mene pali... :D

Blago tebi...To odavno radim, veruj mi. Medjutim, sto je najgore, vise ne mogu to ni da krijem. Cini mi se da svi znaju za to. Buraz je vec primetio kako balavim kad on prodje, kad se cuje njegova kapija, posto smo odvojeni ogradom, odmah trcim da vidim ko je...Jednostavno ne mogu da se obuzdam...Kad trci, trcim i ja za njim...Budim se i lezem misleci o njemu, sanjam ga...Cini mi se da cu da odlepim! Pokusavam da ga zaboravim, da ne mislim na njega, ali neprestano se misli vracaju na njega! I sto je jos gore, kao da se svakim danom sve vise zaljubljujem u njega :(

MvS, za nesto je potrebno uciniti dodatni napor. Najlakse se prepustiti problemu pa gdje pukne da pukne. Ako vec zelis da ga zaboravis, ne vidim zasto trcis za njim kad prolazi pored tvoje kuce samo da bi ga vidjela. Ono sto sam ja zakljucila jeste da ga jedan dio tebe zeli forgetirati. Ali, nazalost, to je samo jedan majusni dio. Da grijesim, onda ti ne bi imala problema da ukrotis tu veliku zelju da ''balavis'' pred svima kada ga vidis. Saberi se. Ucini jednom da ostanes sama medju cetiri zida, sama sa svim svojim dilemama pa racionalno razmisli.

spring_storm:
Moze da proba nekako uz pomoc neke drugarice da ga navuce da procita ovu temu, ako vec ne sme da kaze sta oseca prema njemu uzivo.
:lol:

Nikako! Mislim da ne bih smela nikad vise da ga pogledam u oci, mada ne smem ni ovako! Glavno je to da nista nece promeniti i da sazna, njega nije briga ni da me zgazi auto pred njim! Dobro, jednom zamalo da me udare i on je skoro vrisnuo od straha "pazi", ali bi to svakako bilo kome rekao!

panasonic:
MvS, za nesto je potrebno uciniti dodatni napor. Najlakse se prepustiti problemu pa gdje pukne da pukne. Ako vec zelis da ga zaboravis, ne vidim zasto trcis za njim kad prolazi pored tvoje kuce samo da bi ga vidjela. Ono sto sam ja zakljucila jeste da ga jedan dio tebe zeli forgetirati. Ali, nazalost, to je samo jedan majusni dio. Da grijesim, onda ti ne bi imala problema da ukrotis tu veliku zelju da ''balavis'' pred svima kada ga vidis. Saberi se. Ucini jednom da ostanes sama medju cetiri zida, sama sa svim svojim dilemama pa racionalno razmisli.

U pravu si, potpuno si u pravu! Ali ja jednostavno kao da nemam dovoljno snage da se borim protiv toga i da hocu i da necu! Kao da mi nesto ne da da ga zaboravim! Ne mozes da verujes, ali jedno vece sam se vracala sa zurke druga iz odeljenja sa puno drugarica, to je bilo ja mislim pre godinu dana. Bilo je pola 11, mozda znas gde je Cosmopolitan, pa tamo je slavio taj moj drug. I mi cekali tramvaj i posto je bila guzva u jednom, sacekali smo drugi. Ulazim u taj sledeci i susrecem se pravo sa njegovim ocima! Cinilo mi se da su mi ispale oci od iznenadjenja! I on se iznenadio, ali je spustio glavu a krajevi usana su mu se smesile. Uzas!
Vidis, to je sudbina :D Salim se naravno. Znam da ga uzasno nerviram i da ne zeli da me pogleda! Kao da je besan. To je sigurno jer zna da ga volim! Ne znam kako, ali jbg verovatno je skontao!

Ne znam, meni je sve to malo apsurdno...Ali veruj mi, ludeces tako za njim sve dok ne postanes malo zrelija ili dok ne nadjes nekoga u koga ces se zaljubiti i koga ces zaista voleti(iako ti to sad izgleda nemoguce)....Na neki nacin ti odbijas da otvoris oci i da ga zaboravis, mozda je to po mom misljenju preraslo u opsesiju a ne u "ljubav", kako ti tvrdis...Ipak,ja zaista mislim da si ti jos mlada da bi tako patila zbog nekog lika...Mislim tj. nadam se da ces se kroz nekoliko godina opametiti da ce ti sve ovo biti smesno i pitaces se kako si mogla biti tako zaslepljena...Moj savet ti je da ne tracis vreme i osecanja, jer ces se istrositi....Bolje kanalisi energiju na neke druge stvari... 8)

IvAnA:):
Ne znam, meni je sve to malo apsurdno...Ali veruj mi, ludeces tako za njim sve dok ne postanes malo zrelija ili dok ne nadjes nekoga u koga ces se zaljubiti i koga ces zaista voleti(iako ti to sad izgleda nemoguce)....Na neki nacin ti odbijas da otvoris oci i da ga zaboravis, mozda je to po mom misljenju preraslo u opsesiju a ne u "ljubav", kako ti tvrdis...Ipak,ja zaista mislim da si ti jos mlada da bi tako patila zbog nekog lika...Mislim tj. nadam se da ces se kroz nekoliko godina opametiti da ce ti sve ovo biti smesno i pitaces se kako si mogla biti tako zaslepljena...Moj savet ti je da ne tracis vreme i osecanja, jer ces se istrositi....Bolje kanalisi energiju na neke druge stvari... 8)

Slazem se. I hvala na savetu :wink:

MvS:
IvAnA:):

Slazem se. I hvala na savetu :wink:

Nema na cemu... 8)

MvS:
Imam jedan veliki problem...
Zapravo sve je pocelo pre 3 godine. Jedan prelepi decko se uselio kod mene u dvoriste posto je prethodni komsija prodao kucu. Upoznala sam se sa tim deckom posto ce mi biti komsija i cini mi se da sam se zaljubila upravo od tog trenutka kad mi se nasmesio. Jednostavno, srce mi je jace zalupalo i znala sam da je to to. Zaljubila sam se. Po ceo dan sam samo o njemu mislila, sanjala samo njega i to traje vec 3 godine. Problem je u tome sto je stariji od mene 9 godina. Znam da je mnogo, a ja sam bas mlada ali jednostavno ne mogu da ga zaboravim. Prvih pola godine smo bili u ok odnosu, pricali smo i rekao mi je da sam mu simpaticna ali tad sam ipak bila dete. Sad sam vec devojcurak, a kako sam odrastam tako se promenio njegov odnos prema meni. Vise mi se ni ne obraca, kad prolazi pored mene ni jednom me ne pogleda, kao da se ne poznajemo. Problem je sto jednostavno ne mogu da ga zaboravim, koliko god pokusavala. Naravno postoje tu i drugi momci, i raskinula sam sa skorasnjim deckom jer sam shvatila da mi je bio vise kao drug, ali ni prema kome ne osecam ovo sto osecam prema njemu. Svaki put poludim kada mu dolaze devojke ali tu ne mogu nista da promenim. Molim vas za neki savet, rec utehe jer vise ne mogu da zivim sa tugom i ljubomorom...

Videla sam kada sam citala odgovore,da su te neki clanovi...kako receno-potcenjivali po pitanju ljubavi zato sto imas kolko vec godina {jer si 90-91,ili koje vec godiste} sto ja potpuno ne razumem,posto sam ja 90 pa sam se ludo zaljubila,i vec sam ludo zaljubljena neko vreme...i niko mi nije rekao da je to nemoguce... :roll:
A po pitanju tvog problema...pa jedino sto mogu da ti kazem { a istovremeno je mnogo glupo } je da vreme leci sve rane :cry: zato se opusti,i uzivaj u zivotu...a ako ti je bas stalo,probaj da se opravdas kod njega na neki nacin za takvo ponasanje... :wink:

love_girl:
MvS:
Zapravo sve je pocelo pre 3 godine. Jedan prelepi decko se uselio kod mene u dvoriste posto je prethodni komsija prodao kucu. Upoznala sam se sa tim deckom posto ce mi biti komsija i cini mi se da sam se zaljubila upravo od tog trenutka kad mi se nasmesio. Jednostavno, srce mi je jace zalupalo i znala sam da je to to. Zaljubila sam se. Po ceo dan sam samo o njemu mislila, sanjala samo njega i to traje vec 3 godine. Problem je u tome sto je stariji od mene 9 godina. Znam da je mnogo, a ja sam bas mlada ali jednostavno ne mogu da ga zaboravim. Prvih pola godine smo bili u ok odnosu, pricali smo i rekao mi je da sam mu simpaticna ali tad sam ipak bila dete. Sad sam vec devojcurak, a kako sam odrastam tako se promenio njegov odnos prema meni. Vise mi se ni ne obraca, kad prolazi pored mene ni jednom me ne pogleda, kao da se ne poznajemo. Problem je sto jednostavno ne mogu da ga zaboravim, koliko god pokusavala. Naravno postoje tu i drugi momci, i raskinula sam sa skorasnjim deckom jer sam shvatila da mi je bio vise kao drug, ali ni prema kome ne osecam ovo sto osecam prema njemu. Svaki put poludim kada mu dolaze devojke ali tu ne mogu nista da promenim. Molim vas za neki savet, rec utehe jer vise ne mogu da zivim sa tugom i ljubomorom...

Videla sam kada sam citala odgovore,da su te neki clanovi...kako receno-potcenjivali po pitanju ljubavi zato sto imas kolko vec godina {jer si 90-91,ili koje vec godiste} sto ja potpuno ne razumem,posto sam ja 90 pa sam se ludo zaljubila,i vec sam ludo zaljubljena neko vreme...i niko mi nije rekao da je to nemoguce... :roll:
A po pitanju tvog problema...pa jedino sto mogu da ti kazem { a istovremeno je mnogo glupo } je da vreme leci sve rane :cry: zato se opusti,i uzivaj u zivotu...a ako ti je bas stalo,probaj da se opravdas kod njega na neki nacin za takvo ponasanje... :wink:

Hvala za razumevanje i savet :P Inace, pronasla sam najbolju taktiku (ne nameravam da ga smuvam, samo da mu se priblizim) ali necu to otkriti javno. Danas sam pocela i mislim da ce upaliti, a cak mu se necu ni obratiti :wink:

Ne zelim sad da ti solim pamet, ali cu ti u biti reci sve ono sto ostali prije mene.
Dakle:
1. Stariji je i iskusniji, trazio bi od tebe puno vise nego recimo neki tvoj vrsnjak
2. Pitanje je da li bi te dovoljno volio da se ne osvrce na komentare drustva kojih bi veruj mi bilo napretek
3. Cak i da bude sve to divno krasno, ko zna da li biste se razumeli i slagali. Ipak je stariji i ima drugacija misljenja o mnogim stvarima

Zakljucak: Zaboravi ga! Zam da to nije lako, ali ne vredi i dalje samo razmisljati o njemu.

MvS:
love_girl:
MvS:

Hvala za razumevanje i savet :P Inace, pronasla sam najbolju taktiku (ne nameravam da ga smuvam, samo da mu se priblizim) ali necu to otkriti javno. Danas sam pocela i mislim da ce upaliti, a cak mu se necu ni obratiti :wink:

Nema na cemu,ali ipak razmisli pre nego sto bilo sta uradis,da li vredi to truda i da li je siguran uspeh. Posto...nije vredno da se jos vise nerviras...

Kako ste samo svi pokvareni ... ja nemam neki savet (ako smislim napisacu) ali stvarno vam nije fora da prozivate devojku. Ja je sasvim razumem iako nikad nisam bila u njenoj situaciji ... MvS, imas moju podrsku sta god da uradis ...

@Slatka90
Meni nije namera da se smuvam sa njim, vec samo da mu se priblizim. Veza nikako ne bi isla a i od toga nema nista.

@Ru_bi_tch
Priznajem da tako nesto nikad ne bi ni pomislila da cu da cujem, tj. vidim :P U svakom slucaju, tnx :D

@Flame
To si dobro rekla/o, ali tad ce vec poruzneti i omatoriti i ko zna - mozda se i ozeni. Tada me sigurno nece zanimati :wink: , ali ko zna, mozda je on mr. Pravi :D Salim se.

E sad da vam kazem. U stvari sam shvatila da on ne zasluzuje moj trud i paznju oko njega, da je jedan muski gad i da cu pokusati da ga zaboravim i to definitivno. Pokusavacu da ga zamrzim, jer nista bolje nije ni zasluzio. Uradio je nesto zbog cega sve ovo sad mislim, ali nije bitno sta. Dakle, hvala vam na savetima i podrsci (za podrsku mislim samo na neke, posto je vecina pljuvala po temi koju sam otvorila). Obecavam vam da je ovde kraj i da necu vise da se nerviram i patim zbog jednog obicnog kretena. Mlada sam i nacicu nekoga ko ce zasluziti moju ljubav i postovanje. Ima jos vremena :wink:

MvS:
E sad da vam kazem. U stvari sam shvatila da on ne zasluzuje moj trud i paznju oko njega, da je jedan muski gad i da cu pokusati da ga zaboravim i to definitivno. Pokusavacu da ga zamrzim, jer nista bolje nije ni zasluzio. Uradio je nesto zbog cega sve ovo sad mislim, ali nije bitno sta. Dakle, hvala vam na savetima i podrsci (za podrsku mislim samo na neke, posto je vecina pljuvala po temi koju sam otvorila). Obecavam vam da je ovde kraj i da necu vise da se nerviram i patim zbog jednog obicnog kretena. Mlada sam i nacicu nekoga ko ce zasluziti moju ljubav i postovanje. Ima jos vremena :wink:

Bravoooooo!!!!!!!! Najzad,postupila si najbolje sto si mogla :D i znam da ces uspeti ;)

MvS:
Hm... to je ono o cemu sam pricao.

Ludo zaljubljena klinka :? :? koja zbog sitnice odjednom mrzi coveka koji verovatno nije napravio skoro nikakvu gresku.

I jos prica o ljubavi i postovanju.

Mozda gresim, ne znam sta se sve desavalo, ali neki dogadjaji u nekoliko prethodnih godina mi ne daju da poverujem u to.

Back