Please, budite ljubazni, ako mozete, pomozite :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Трубач...без увреде...наиван си као веверица. Дрибла те к'о Пикси гробаре (запамти да ти треба да вучеш конце и водиш игру). Али си добар човек...то је најбитније.
И још једна ствар...никад у животу ми се није десило да ме нека девојка повреди или ми сломи срце, али имам пар ортака којима се то десило и сад те своје фрустрације преносе на цео женски род. Не дозволи да се то теби деси...и да ти поквари душу.

Ипак...и поред овога горе-поменутог и после читања оне поруке коју ти је послала (мада и то немој да узимаш здраво за готово...зато што не можемо ми да доносимо закључке о некоме узевши у обзир пар реченица)...мораћу да се сложим са raindog (а мислим да је то први пут)...и да те упутим на оне вееелике црвене речи која је она написала.

Trubach:
Ovako...........prica sledi :)
Postoji jedna devojka, koja mi se jako svidja, naravno, kojoj se i ja jako svidjam. Skoro je raskinula sa deckom sa kojim je bila godinu i nesto....
To je klasicna greska obigravanje oko jedne ribe, mene je to umalo kostalo zivota
Trubach:
Nasli smo se jedno veche, bilo je tu mnogo kissitja i svega, pored svega, rekla mi je da treba malo da razmisli, ipak, ta veza ju je umorila. Rekla mi je da joj se sve vishe i vishe svidjam, medjutim, kad smo se nashli veceras, pitao sam je, da li smem makar jednom da je poljubim i kako bih voleo da budem sa njom, i da se ponovi to prvo veche........
Jos jedna greska nesigurnost, pitas je da li smem, to ribe mnogo odbija, bolje da si pokusao da je poljubis bez pitanja pa sta bude bude.
Trubach:
Njen odgovor je bio nekako ne jasan. Rekla je da joj sa mnom u drustvu mnogo odgovara i da se oseca strashno opushteno, a pored toga, rekla je josh da ne bi da pricha na tu temu.... Nisam bio napadan... Posto sam mnogo zaljubljen, molim Vas pomozite mi i reci te mi otprilike sta to treba da znachi.......Bio bih veoma zahvalan........Opet, Hvala unapred..........
Dala ti je korpu, to ti u prevodu znaci budimo sam drugovi. Ne treba ni da budes napadan, ali uvek moras da iskazujes svoju seksualnost, naravno na simpatican nacin. To je velika greska koju prave dobri momci koji stoje na kisi sa cvecem dok opasni likovi, koji ne znaju da progovore ni o jednoj temi vrte ribe, samo zato sto imaju hrabrost to da iskazu neposredno.
Sada tesko da mozes nesto da ucinis, strpala te je u kategoriju drugova, mozda najbolje da je ne vidjas nekoliko meseci, pa da krenes blanko, isocetka.

Hoces iskreno? Ja sam u slicnoj situaciji kao ona i veruj mi nemam pojma da li sam spremna sad za novu vezu. Postoji jedan lik koji mi se kao svidja ali znam da mi treba vremena da iskuliram malo. Moj savet ti je da je pustis malo s tim ljubavnim porukama i pricama to moze samo da je gusi i nista vise. Potrudi se da se bolje upoznate i sam ces videti ima li tu necega. Ali isto tako drzi oci otvorene jer mozda ipak postoji neka druga koja bi ti se svidela pa bi bilo steta da propustas bilo sta da bi cekao nju. Mlad si uzivaj!!

Sto ste digli frku...:lol:

Trubac, moras da naucis i da primis udarac, a da ostanes svoj.
Oni sto se celog zivota "cuvaju" od boli, nisu zbog toga postali bolji.
Vremenom se samo izvestace.Posle ni sami ne znaju, ni ko su, ni sta su.
Moras da sacuvas svoje izvorno bice, takvo kakvo jeste.
Idi do kraja i slusaj svoje srce. :wink:
Nikad nemoj da zalis zato sto nekog volis.
Svaka emocija te cini samo bogatijim.

Trubach:
Ljudi nemojte vishe se obazirati oko mene, opet kao i u proteklih 7 meseci, sam jebeno smrtno povredjen samo sto imam vishak osecanja. Stigla je poruka :
Izvini pokusala sam svoja osecanja da usmerim u tvom pravcu ali nije uspeli. Ne mogu da se zaljubim u tebe iako to zelim vise od svega na svetu. Ti bi mogao biti decko mojih snova ali ne osecam hemiju prema tebi, da znas da te nikad necu zaboraviti, nemoj patiti zbog mene, ja nisam vredna toka pokusaj nekad da mi oprostis za sve sto sam ti ucinila i da mi se javis kad nekad prodjes pored mene u gradu. OPRPSTI MI MOLIM TE.

Opet sam povredjen, heh, makar sam imao nade da ce se nesto desiti, ali steta....

ja ti cestitam bar si se eto i potrudio na neki nacin i prozio joj razumevanje ali sta ces tako je sa devojkama imao sam slicnu situaciju ali teraj dalje jbg..nek ti je sa srecom za dalje

Trubach:
Ovako...........prica sledi :)
Postoji jedna devojka, koja mi se jako svidja, naravno, kojoj se i ja jako svidjam. Skoro je raskinula sa deckom sa kojim je bila godinu i nesto....
Nasli smo se jedno veche, bilo je tu mnogo kissitja i svega, pored svega, rekla mi je da treba malo da razmisli, ipak, ta veza ju je umorila. Rekla mi je da joj se sve vishe i vishe svidjam, medjutim, kad smo se nashli veceras, pitao sam je, da li smem makar jednom da je poljubim i kako bih voleo da budem sa njom, i da se ponovi to prvo veche.......
Njen odgovor je bio nekako ne jasan. Rekla je da joj sa mnom u drustvu mnogo odgovara i da se oseca strashno opushteno, a pored toga, rekla je josh da ne bi da pricha na tu temu.... Nisam bio napadan... Posto sam mnogo zaljubljen, molim Vas pomozite mi i reci te mi otprilike sta to treba da znachi.......Bio bih veoma zahvalan........Opet, Hvala unapred..........
Alo, Trubač... da niste ti i Rile drugari? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back