Plaža

Tako je moj komsija, pravi se pametan pa obuce kupace da svi vide i naidje devojka koju je upoznao dve veceri pre toga, poljubi ga u OBRAZ, kad eto ti problema,morao je hiiiiiiiitno u vodu "oraspolozio se" kako je rekao gospodin u prethodnom postu:hahaha::hahaha::hahaha:, a da je imao sorts to se ne bi videlo. najzesce sto je nju sreo na setalistu pa je trcao preko ljudi do vode.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

ima i socijalnog tu u priči. u šorcu može da se šeta po gradu, sedne na piće, uđe u crkvu...ne može ili može, nije važno..uglavnom, u šorcu može da se provede dan. u kupaćim gatjama nije udobno ako se predugo boravi jelte. nemaju tu sad svi privatnu plažu, pa kao, mogu da se došetaju do sobe i presvuku se ako neće više da plivaju... ( :

ima i socijalnog tu u priči. u šorcu može da se šeta po gradu, sedne na piće, uđe u crkvu...ne može ili može, nije važno..uglavnom, u šorcu može da se provede dan. u kupaćim gatjama nije udobno ako se predugo boravi jelte. nemaju tu sad svi privatnu plažu, pa kao, mogu da se došetaju do sobe i presvuku se ako neće više da plivaju... ( :

Ne može u crkvu :). Ženama daju pregače ako nisu pristojno odevene, za vas muške ne znam da li su smislili neku mantiju :D
Šorts sa kraćim nogavicama je OK, ali u bermudama, sa nogavicama do kolena :eek: .... stvarno ne znam kako plivate :D.
O ovim reakcijama nisam razmišljala :cool:

I, definitivno je najbolja verijanta imati kuću na obali. Još kad bi mogao da se ogradi i deo mora makar po neki plovak da se postavi :think:

Ne može u crkvu :). Ženama daju pregače ako nisu pristojno odevene, za vas muške ne znam da li su smislili neku mantiju :D
Šorts sa kraćim nogavicama je OK, ali u bermudama, sa nogavicama do kolena :eek: .... stvarno ne znam kako plivate :D.
O ovim reakcijama nisam razmišljala :cool:

I, definitivno je najbolja verijanta imati kuću na obali. Još kad bi mogao da se ogradi i deo mora makar po neki plovak da se postavi :think:

Ko kaže da plivamo odemo u plićak i mlatimo rukama and kuliramo :cool::hahaha::hahaha:

Sedite na plazi ( zene)..gledate u vodu iz koje izranja..On..muskarac...rukama prolazi kroz kosu ..protresa glavom..sakama brise lice..do struka je u vodi..koraca prema plicaku..sa njegovih ramena...preko misica i grudi slivaju se kapi vode ..pogled vam klizi na dole...stomak..struk..sve je blizi obali ..gledate i dalje..pojavljuje se iz vode rub od kupacih(mislite vi )....kukovi..zadovoljni ste...gledate dalje...iscekujete ..cvrstu goozu i butine..sve spakovano kako treba..kad onooooooo...dokolenkeeee..kao po pravilu neke crne ili sarene...pa se jos zalepile..curi voda iz njih niz noge....trenutak..magija ..je prosao za uvek...

Ako ista mrzim na muskarcu su sorcevi u kojima se kupaju pa jos u kombinaciji sa plasticnim papucama.....Nude je najlepse ..pa kupace gacice ili kupace boxerice....sve drugo je ..shittt..a zasto..?..verovatno zato sto nemaju pojma..da je sorc za sportske i druge aktivnosti a ne za kupanje..:mrgreen:

E, Kuco, neka si im rekla.
Još šetaju sa tim od soli uštirkanim šortsevima po ceo dan. Nezdravo. Posle četrdesete će da ih opominje prostata.
Sve to treba poskidati :hahaha:

E, Kuco, neka si im rekla.
Još šetaju sa tim od soli uštirkanim šortsevima po ceo dan. Nezdravo. Posle četrdesete će da ih opominje prostata.
Sve to treba poskidati :hahaha:

Drugarice..istomisljenice..sta da ti kazem..kada sve znas..samo..greota..da se ne pokazu..:hahaha:

a šta radiš sa devojkama koje se ne sunčaju u toplesu pa, u mraku kad skinu g.deo kupaćeg, je l ti i to gadno??
hahaha ne pokusavaj da povuces paralelu
izmedju pratkticno golih zena
i muskraca koji pokrivaju poveci dio tijela jer lose izgledaju.... toboz, jer Nikom ne stoji kupaci

a ne jer su lijeni da mrdnu dupe i srede se

Sedite na plazi ( zene)..gledate u vodu iz koje izranja..On..muskarac...rukama prolazi kroz kosu ..protresa glavom..sakama brise lice..do struka je u vodi..koraca prema plicaku..sa njegovih ramena...preko misica i grudi slivaju se kapi vode ..pogled vam klizi na dole...stomak..struk..sve je blizi obali ..gledate i dalje..pojavljuje se iz vode rub od kupacih(mislite vi )....kukovi..zadovoljni ste...gledate dalje...iscekujete ..cvrstu goozu i butine..sve spakovano kako treba..kad onooooooo...dokolenkeeee..kao po pravilu neke crne ili sarene...pa se jos zalepile..curi voda iz njih niz noge....trenutak..magija ..je prosao za uvek...

Ako ista mrzim na muskarcu su sorcevi u kojima se kupaju pa jos u kombinaciji sa plasticnim papucama.....Nude je najlepse ..pa kupace gacice ili kupace boxerice....sve drugo je ..shittt..a zasto..?..verovatno zato sto nemaju pojma..da je sorc za sportske i druge aktivnosti a ne za kupanje..:mrgreen:

e pa bash zbog tog pogleda prema dole i postoje shorcevi. shta ima svaka klosharka da zagleda :))))
i ne znam zashto na etiketi pishe shorc za kupanje. ali ti si vjerovatno u pravu shta cijeli svijet zna kucka je u pravu kucka je izvor znanja. :)))

Na plaži uvek nosim uske speedo kupaće gaće jer mi je u njima mnogo ugodnije nego u šortsu i ne mogu da shvatim one koji se kupaju u šortsevima ili u onim bermudama do kolena! Imam 22 godine i bez obzira što leti jedini od društva na Adi (ili moru) imam speedo gaće ne obazirem se na to! Speedo su zakon!!! ;-)

Osećej je stvarno odvratan kupati se u šorcu, posebno kada se slepi oko nogu posle izlaska iz vode! Ne volim ni te kupaće bokserice, najbolje su slip speedo! Nije mi nikako jasno zbog čega su ih na zapadu i u SAD proglasili za gay! Ja na plaži nosim najčešće crvene speedo i nikada me niko nije ni posmatrao čudno a još manje mi se podsemavo a i zašto bi? Čak i činjenica da sam jedini u speedo kada sam sa društvom na plaži daje odećaj jedinstvenosti! :-)

Back