Playboy

Ej, žene, da vam neko kaže 'vako:

Traži koliko hoćeš, a sve što treba da uradiš je da se slikaš za duplericu Plejboja. Koliko biste tražile?
I nemojte mi sad neke nerealne cifre :lol:
Ako vam je lakše, dajte sumu ispod koje ne biste ponudu ni razmatrale.

P.S. Odgovor - Ne bih se nikad slikala se ne važi u ovom izvlačenju :) Dakle, samo konkretna vaša ponuda :)

Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu :lol:
Ajmo, 3 4 sad!

Hm, trazila bih nekih 20000-30000 eFrica :rtfm:
Sta znam, to mi deluje i malo, s obzirom da se osobe koje se slikaju razbacuju ciframa koje dobijaju za to...
A, meni bi te parice legle, uffff;)

Ja nikad ni nisam rekla da se ne bih slikala, bas naprotiv, izgledam skroz ok, jeste da sam malo niska, ali sredili bi i to :mrgreen:

ajd niste me videli ali nema veye

je l biste pre za plejboj, da vas citaju urbani 3040godisnjaci ili otkud znam ko to uopste cita

ili neke radnicke jeftine domace novine onako naturalne cice, za radnike

Ja nikad ni nisam rekla da se ne bih slikala, bas naprotiv, izgledam skroz ok, jeste da sam malo niska, ali sredili bi i to :mrgreen:

sve ove vestice iz pop muzike su niske, ledi gaga, madona, mislim i shakira? pa ejmi vajnhaus je bila niska...
ima ih jos, ali bas je skoro primetno, ima tih istaknutih vestica i male su zene, ono 160

ako se ne biste udeshavale suocile biste se sa svojom ogoljenom sehualnoscu a to je bas neprihvatljivo, mora se cela ta igra malo upakovati?!

ili su oni vizuelni i nece biti pristojni ako niste ono, malo dekolte, malo kukovi, malo karmin, ok cista kosa to znam

mada ima valjda manje i vise vizuelnih cak i kod muskaraca hm. a auditivni!? nauka nauka psiho

Back