PLAVUSHE.....STA ZAISTA MISLITE O NJIMA????

Nebitno da li su plavuse ili crnke,ja bih zene ipak klasifikovala na iskompleksirane i one koje
to NISU,svesne svih svojih kvaliteta i MANA....plavuse su samo likovi iz jevtinih
viceva,naravno da boja kose ne moze dati odrednucu necije pameti....

Po meni je ''najjadnija'' kategorija onih koje jesu svesne svojih nedostataka u bilo kom
smislu,a pri tom misle da su uspele te svoje nedostatke da "upakuju''i dobro prodaju kao
svoje kvalitete.

Lice ljubavi...:
Nebitno da li su plavuse ili crnke,ja bih zene ipak klasifikovala na iskompleksirane i one koje
to NISU,svesne svih svojih kvaliteta i MANA....plavuse su samo likovi iz jevtinih
viceva,naravno da boja kose ne moze dati odrednucu necije pameti....
Po meni je ''najjadnija'' kategorija onih koje jesu svesne svojih nedostataka u bilo kom
smislu,a pri tom misle da su uspele te svoje nedostatke da "upakuju''i dobro prodaju kao
svoje kvalitete.

Ne vidim šta je ''jedno'' u tome kada je čovek svestan svojih nedostataka .. pa to pokuša da upakuje i sa time dobro da se nosi??? Po meni je to samosvest i dobro je da je neko ima i da ume sa njom da izadje na kraj.
Ako već imaš manu - sklonost gojenju, krive noge, razroke oči - veoma je važno da imaš i svest o tome... i da to umeš da nosiš. Kompleksi su veoma zajebana stvar.

Back