gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži im bre, šta te oni tu ebu na svakoj temi![]()
ma ja znam....najlepsa je plavusa koja je prirodna crnka...
Prirodne plavuse su mi beskrvne, bezlicne i bezbojne (osim Nordijki).
Zasto bi brinete bila fuj i bljak? U pitanju su nijanse...
da, jesam, anemična sam, bezlična sam i neupadljiva
+ sam bezbojna, pogotovu leti ..
ajde bre šta pričaš ti ..
ja sam rekla da su brinete farbane u plavo bljak fuj
jer im ostaju tamne obrve i vidi se da nije to to (osim retkih slučajeva kad su devojke zaista lepe)
u tom slučaju, šatiranje je prihvatljivija opcija ...
Izvini, prirodna plavuso! Znam da su takve prilicno retke na ovim prostorima. Ja sam brineta svetlog tena i zelenih ociju i izgledam kao prirodna plavusa i nisam ni fuj ni bljak!!! Za prirodne plavuse sam to napisala samo zato sto si ti opljuvala sve ostale!
brinete zelenih očiju i svetloga tena su posebna priča
moje omiljene
![]()
Naravno!jel da su najlepse?
![]()
Jel se tripujem ili se ovo odnosilo i na mene?Stvar je mnogo kompleksnija, nego sto se cini. Ja sam jedna ode retkih iskrenih na ovom forumu, koju nije sramota da kaze ko je i sta je. Moja taktika iskrenost. Sv sto radim je javno, ja nemam razloga da je krijem. Porblem nastaje, kada neki ljudi, koji pokusavaju da skrenu paznju na sebe, traze nekog da mu se podsmevaju, jer ono sto oni ne smeju javno da kazu zbog njihovog malogradjanskog dometa, ja kazem onako kako jeste.
Onda dobiju po nosi, primire se neko vreme, pa, napune svoje baterije frustracijama i onda ponovo po meni. Ovog puta, ja sam uspela da kazem ono sto jeste, jer shvate da su provaljeni, pa ispocetka i tako u krug.
Svima bi nam bilo lakse, kada bismo bili normalni i iskreni.
brinete zelenih očiju i svetloga tena .....
![]()
Ja sam jedna od onih fuj i bljak.![]()
Jel se tripujem ili se ovo odnosilo i na mene?![]()
Znam, samo si me lose skapiralaTi to najbolje znas, Branka.
Primirila sam se jer mi je poceo ispitni rok, pa moram da ucim, a ne zato sto sam dobila po nosu od tebenjihovog malogradjanskog dometa,
Onda dobiju po nosi, primire se neko vreme, pa, napune svoje baterije frustracijama i onda ponovo po meni.
Svima bi nam bilo lakse, kada bismo bili normalni i iskreni.