PLAVUSE

Kaži im bre, šta te oni tu ebu na svakoj temi :rotf:

Stvar je mnogo kompleksnija, nego sto se cini. Ja sam jedna ode retkih iskrenih na ovom forumu, koju nije sramota da kaze ko je i sta je. Moja taktika iskrenost. Sv sto radim je javno, ja nemam razloga da je krijem. Porblem nastaje, kada neki ljudi, koji pokusavaju da skrenu paznju na sebe, traze nekog da mu se podsmevaju, jer ono sto oni ne smeju javno da kazu zbog njihovog malogradjanskog dometa, ja kazem onako kako jeste.
Onda dobiju po nosi, primire se neko vreme, pa, napune svoje baterije frustracijama i onda ponovo po meni. Ovog puta, ja sam uspela da kazem ono sto jeste, jer shvate da su provaljeni, pa ispocetka i tako u krug.
Svima bi nam bilo lakse, kada bismo bili normalni i iskreni.

Prirodne plavuse su mi beskrvne, bezlicne i bezbojne (osim Nordijki).
Zasto bi brinete bila fuj i bljak? U pitanju su nijanse...

da, jesam, anemična sam, bezlična sam i neupadljiva
+ sam bezbojna, pogotovu leti ..

ajde bre šta pričaš ti ..
ja sam rekla da su brinete farbane u plavo bljak fuj
jer im ostaju tamne obrve i vidi se da nije to to (osim retkih slučajeva kad su devojke zaista lepe)
u tom slučaju, šatiranje je prihvatljivija opcija ...

da, jesam, anemična sam, bezlična sam i neupadljiva
+ sam bezbojna, pogotovu leti ..

ajde bre šta pričaš ti ..
ja sam rekla da su brinete farbane u plavo bljak fuj
jer im ostaju tamne obrve i vidi se da nije to to (osim retkih slučajeva kad su devojke zaista lepe)
u tom slučaju, šatiranje je prihvatljivija opcija ...

Izvini, prirodna plavuso! Znam da su takve prilicno retke na ovim prostorima. Ja sam brineta svetlog tena i zelenih ociju i izgledam kao prirodna plavusa i nisam ni fuj ni bljak!!! Za prirodne plavuse sam to napisala samo zato sto si ti opljuvala sve ostale!

Izvini, prirodna plavuso! Znam da su takve prilicno retke na ovim prostorima. Ja sam brineta svetlog tena i zelenih ociju i izgledam kao prirodna plavusa i nisam ni fuj ni bljak!!! Za prirodne plavuse sam to napisala samo zato sto si ti opljuvala sve ostale!

brinete zelenih očiju i svetloga tena su posebna priča
moje omiljene
:)

Ja nisam plavusa, ja sam bas bas brineta...i kosa i oci i ten... Neke plavuse mi izgledaju stvarno super bez obzira da li su prirodne ili ne...ali nekeee...totalno promase sa tom bojom...

Vecina plavusa su prikrivene brinete,a ja svojim avatarom pokusavam obrnut proces....;):aha

Ako ste svetle kose i ociju mnogo vas manje uzimaju "za ozbiljno".Sta da se radi...Prokletstvo plavusa...:sad2:

Poslednja izmena:
Stvar je mnogo kompleksnija, nego sto se cini. Ja sam jedna ode retkih iskrenih na ovom forumu, koju nije sramota da kaze ko je i sta je. Moja taktika iskrenost. Sv sto radim je javno, ja nemam razloga da je krijem. Porblem nastaje, kada neki ljudi, koji pokusavaju da skrenu paznju na sebe, traze nekog da mu se podsmevaju, jer ono sto oni ne smeju javno da kazu zbog njihovog malogradjanskog dometa, ja kazem onako kako jeste.
Onda dobiju po nosi, primire se neko vreme, pa, napune svoje baterije frustracijama i onda ponovo po meni. Ovog puta, ja sam uspela da kazem ono sto jeste, jer shvate da su provaljeni, pa ispocetka i tako u krug.
Jel se tripujem ili se ovo odnosilo i na mene? :dontunderstand:

njihovog malogradjanskog dometa,

Onda dobiju po nosi, primire se neko vreme, pa, napune svoje baterije frustracijama i onda ponovo po meni.

Primirila sam se jer mi je poceo ispitni rok, pa moram da ucim, a ne zato sto sam dobila po nosu od tebe :lol:

Sto se tice tvoje iskrenosti, necu da pricam, znamo se ;)

A to da sam iz malog grada, toga se uopste ne stidim niti to skrivam. ;)
U Bg me niko zbog toga ne gleda s visoka iako nisu culi za grad iz kojeg dolazim :)

Ovo je kao bilo podbadanje, jel da? Pa bih ja sada trebala da vratim istom mjerom i osinem te u tvoju slabu tacku (ono sto ti mislis da je i sto samo kreteni mogu da smatraju takvim:thumbdown:, znas o cemu pricam ;)), ali necu to uciniti, jer ja tako ne mislim, niti su me tako ucili, ne bih sebi dopustila da padnem tako nisko. ;)
Ostajemo na tome da sam ja malogradjanka, a meni se je** za to :D
Ako ce ti biti lakse da me tako castis za prijateljske savjete, samo naprijed, ovakve stvari me ne pogadjaju :bye:

Odoh da ucim zadovoljna sto me nisi uspjela izvesti iz takta :bye:

Back