plavo na belo

• Začetnik teme Začetnik teme KENTO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KENTO

Početnik
Poruka
40
received_906904972739475.jpg
sta ovo znaci , kada sam igrao gta sa crssovalo me i kad sam krenuo ponovo da udjem resetovo mi se lap top i ovo mi iskocilo i opet se upalio i normalno radi samo nece gta da otvori vec svaki put ovo se desi

Hvala na linku , a sta ce se desiti ako ja jednostavno obrisem gta posto se on pojavi samo kad njega pokrecem , i sta ce biti ako ja budem nista preduzeo povodom toga znaci samo obrisem gta i nastavim normalno koristiti komp , sta ce biti.

Hvala na linku , a sta ce se desiti ako ja jednostavno obrisem gta posto se on pojavi samo kad njega pokrecem , i sta ce biti ako ja budem nista preduzeo povodom toga znaci samo obrisem gta i nastavim normalno koristiti komp , sta ce biti.

Probaj da reinstaliras drajvere za graficku karticu, maticnu plocu... Obrisi drajvere i instaliraj ih ponovo sa originalnog diska koji si dobio uz racunar. Kada je to pocelo da se desava? Kako se racunar ponasa kada pokreces druge igrice?

Probaj da reinstaliras drajvere za graficku karticu, maticnu plocu... Obrisi drajvere i instaliraj ih ponovo sa originalnog diska koji si dobio uz racunar. Kada je to pocelo da se desava? Kako se racunar ponasa kada pokreces druge igrice?

Teba , na tom lap topu imao sam samo gta i stronghold crusader , stronghold radi normalno , komp radi normalno to se desilo sa gta i ja sam ga obrisao i sad se vise ne desava .

1) Da li imaš instaliran antivirus? Ako imaš , koj i da li je update?
2) Da li je gta krekovan ? Ako da mozda ima virus koji prouzrukuje to. Skinu drugi gta, citaj u komentarima da li se zale za virus ljudi.
3) Defragmentuj hdd.
Ako ništa od ovoga ne pomogne. Onda skeniraj memoriju na kvarove (memtest) i hdd na bad sektore. Na kraju ako nista od toga obaranje sistema. A i moguce je da je gta previse zahtevna igrica za tvoju specifikaciju. Proveri zauzetost rama dok si u gta kao i temperaturu komponenata. Želim ti sreću u pronalaženje problema. Javljaj sta si testirao, koj test je negativan a koj pozitivan. Pozdrav!

Back