Plavo ili roze...

Ово ће бити тема која покреће разна питања...:))

А иначе, ми смо унапред куповали све плаво, жуто, љубичасто и зелено. У фазону, и ако буде дечак, и ако буде девојчица, може у тим бојама. Баш нисам желела дечака у роза штрамплама... иако том истом ,,дечаку'' сад фантастично стоји роза боја. :)

mogli bi da pocnemo tj. ja vec pocela sa pitanjima. :zper:

a plava mi je omiljena boja.

ti nisi htela da znas da li ces imati decaka ili devojcicu? :D

Ne, nego tad nije postojao ultra zvuk..:lol:

Salim se Vanda :mrgreen:

:zcepanje::zcepanje:
Јесте, али ми је било неважно да ли је дечак или девојчица.
Него, наилазило кризно време, па смо куповали пре него што се са седам месеци видело да је дечак. А и после му купили љубичасте и наранџасте штрампле... :heart:

Pre neko vece u drustvu nekoliko trudnica saznadoh za ovu tabelu..
http://www.ogrlicezabebe.com/izracunavanje_pola_deteta.html

I sad...na primerima nas 12-13 majki tabela se ispostavi kao tacna. Padose u vodu moja uverenja da pol zavisi od XX odnosno XY hromozoma i sve ostale teorije koje kroz skolovanje naucih.:confused:
Interesuje me na vecem uzorku ( a ovde nas Bogu hvala ima dosta ) ima li ovo smisla?:)

Ma daj...i ginekolog uz svu naprednu tehniku moze pogresno da odredi pol deteta a kamoli obicna tabela...:)

Ma daj...i ginekolog uz svu naprednu tehniku moze pogresno da odredi pol deteta a kamoli obicna tabela...:)

Moze da pogresi ako ne zna da gleda.
U 20 nedelji procenat promasaja je sveden na minimum.Osim ako se beba BAS lose namestila.Ali,ne zaboravimo da osim po onome izmedju nogu konkretno zenska beba ima jos neke karakteristike koje se u 20 nedelji lepo vide.Opet kazem..ko ume da gleda.

Pre neko vece u drustvu nekoliko trudnica saznadoh za ovu tabelu..
http://www.ogrlicezabebe.com/izracunavanje_pola_deteta.html

I sad...na primerima nas 12-13 majki tabela se ispostavi kao tacna. Padose u vodu moja uverenja da pol zavisi od XX odnosno XY hromozoma i sve ostale teorije koje kroz skolovanje naucih.:confused:
Interesuje me na vecem uzorku ( a ovde nas Bogu hvala ima dosta ) ima li ovo smisla?:)

hehehe tacno i za mene i za moju mamu
al su snajki promasili

Back