Plavo ili roze...

vidjao sam tu tablicu i ranije. nabadanje kao god baba gatara...
ja imam sina a po tablici bi trebalo da je cerka.
cak i da ga je napravio neko drugi opet ne bi bila tacna jer su svi meseci u okolini roze :mrgreen:

jedino da me je draga slagala pa da je 2 godine mladja ili 4 godine starija :think: :mrgreen:

По овоме, ја имам две девојчице.. :)

А табела са 50 % шансе личи на онај виц:
Каже Лала:,,Оће то да превари, кад жаба скаче, кад је оморина...нико са сигурношћу не зна кад ће пасти киша. Него, ја имам комшију, он има близанце. И ја их сваког дана питам да ли ће бити кише. Један каже да хоће, други каже да неће. И да видиш, бато, један увек погоди!'' :rtfm:

Ахаха, овај коментар ме је насмејао!
lida meni je pogodila za prvu bebu za drugu nije nije bas pouzdana

Како то за другу није баш поуздана? :zcepanje:
Нису још сигурни да ли име је друго дете мушко или женско? :eek:

Хахахаха, ако потрефи, онда је поуздано, ако не потрефи, онда ,,није баш''. Као да могу добити дете неког трећег пола!

zasto uvek mora plava za decake, a roze za devojcice? i ko se uopste setio da izmesa belu i crvenu i da dobije roze? :evil:

Ово ће бити тема која покреће разна питања...:))

А иначе, ми смо унапред куповали све плаво, жуто, љубичасто и зелено. У фазону, и ако буде дечак, и ако буде девојчица, може у тим бојама. Баш нисам желела дечака у роза штрамплама... иако том истом ,,дечаку'' сад фантастично стоји роза боја. :)

mi smo se zestoko smorili kada smo isli u nabavku benkica i ostalih ####ica i deminutiva...
u tom periodu su se izgleda rodili silni decaci i bila nestasica neroze boja...
dakle gde god da odem ili nema brojeva za novorodjene bebe ili ih ima ali u roze bojama...

##### nije cenzurisano vec predstavlja joker slova ;)

mi smo se zestoko smorili kada smo isli u nabavku benkica i ostalih ####ica i deminutiva...
u tom periodu su se izgleda rodili silni decaci i bila nestasica neroze boja...
dakle gde god da odem ili nema brojeva za novorodjene bebe ili ih ima ali u roze bojama...

##### nije cenzurisano vec predstavlja joker slova ;)
Tek ćeš da vidiš šta je diskriminacija. Za dečake je jako teško naći broj ili veličinu, a o biranju nema ni govora. Zato za devojčice preliva na sve strane.
Doduše mm kaže da je takva situacija i za velike dečake, manje-više.:think:

Sa 22 sam začela sina u oktobru, to je netačno.
Sa 29 sam začela ćerku u novembru, to je tačno.
Moja sestra je sa 25 začela u septembru i sa 27 u oktobru obe ćerke, oba puta netačno.
Dakle, kod nas dve je 25% pouzdano.

Back