Znate da ulazem izuzetne napore da se moji prijatelji pomira i ponovo zive pod jednim krovom, kao jedna lepa i srecna porodica, iako nemaju bas realne osnove za to, zato sto im je sin debeo. A ima i neke sitne buljave oci i debele usne. Bas me nervira. Ipak, danas mi se desilo nesto veoma zanimljivo. Trenutno sam vezi sa jednim deckom. On je sladak, vec sam vam pisala o njemu, a radi se o tome da nam je danas vec 17 dana veze. Ja sam inace veoma zaljubljena unjega i mogu reci da je on negde skoro savrsen decko. Bice potpuno, kada se udam. Bas ga volim. Pazljiv je. Veseo, Sarmantan, ima lep djip, lep stan i kucu. Kuca mu je prelepa. Dost je sam radio po njoj i oko nje. Videlas am da jos ima i dva stana, koja iznajmljuje, a i njegovi roditelji imaju stan. Bas je super. Danas sam isla malo da vezbam sa mojim fitnes trenerom. On je zove na slovo M, ali ja cu ga zvati Joca, iako je Crnogorac. E, danas sam ja otisla na trening i ode Joca po balans plocu u njegovu sobicu. Ja sam znala da ce on dugo ostati i slucajno uzmem i pogledam njegov mobilni. Prilicno je primitivan, nisam se bas najbolje snasla, pa sam slucajno upala u prouke i videla sam sledecu poruku, koju je poslao svom bratu: "Ova Cica je tako zgodna i Vrela. Bas je dobra zenska." Da li vam se cini da je ta poruka malo vulgarna? Kako biste je vi napisali? Kako vam se cini?