Plavi ekran..

adesel

Početnik
Poruka
29
Da li neko moze da mi pomogne??
Imam problem.Sve je pocelo do pre neki dan kada mi se kompijuter poceo da se resetuje sam od stebe...I samo se ugasi i pojavi plavi ekran .
Pise:
INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT
Technical in formation:
***STOP:0x0000006(0x0000000,0x0000000,0x0000000)
Neko vreme je pisalo i ovo
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complite.
Ali se vise nepojavljuje.
Sve sam pokusao :(

Da li neko moze da mi pomogne??
Imam problem.Sve je pocelo do pre neki dan kada mi se kompijuter poceo da se resetuje sam od stebe...I samo se ugasi i pojavi plavi ekran .
Pise:
INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT
Technical in formation:
***STOP:0x0000006(0x0000000,0x0000000,0x0000000)
Neko vreme je pisalo i ovo
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complite.
Ali se vise nepojavljuje.
Sve sam pokusao :(

Pre svega nije na odmet da ti skrenem paznju na pravopis,jeste da ovo nije pismeni ali danasnje generacije sve manje i manje postuju svoj jezik.

Sto se tice plavih ekrana nikako nisu dobri,moze da bude sistemska greska ,do samog windows-a ili do hardvera,ono sto mi pada na pamet je to da neka kucista imaju na stranici koja se otvara "senzor" u vidu dugmeta,i ako se stranica lepo ne zatvori detektuje open case ,cak mislim da je bilo bas takvih slucajeva sa error-om 0x0000006

fox_87
Izvinjavam se sto nisam obratio paznju na gramaticke greske .
Nije mi tako kuciste,najobicnije je ...
Ja mislim da je to do windowsa ali ne znam da proverim.
Kada udjem u neki fajl oni su plavi,ja ne znam da li to ima veze sa ovim
Proverio sam sve kablove povezani su

plavi fajlovi oznacavaju da ih je windows kompresovao kako bi ustedeo na prostoru,posto se verovatno cesto ne korste,to ne bi trebalo da ima veze sa tim problemom.
kao sto rekoh,moze biti svasta,nije bas ni preporucljivo raditi reinstalaciju za svaku sitnicu,vec je treba resiti a ako je do hardvera to ces tesko sam otkriti

daemonu.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Izlazi mi ovo kada se pali komp mozda je do toga???
:S

Deinstaliraj drajver od grafičke karte pa onda instaliraj najnoviji za svoju grafičku kartu...Koja je grafika da vidimo koji je drajver u pitanju....daemonu.exe je update komponenta za nvidia grafiku....

Pre svega nije na odmet da ti skrenem paznju na pravopis,jeste da ovo nije pismeni ali danasnje generacije sve manje i manje postuju svoj jezik.

Sto se tice plavih ekrana nikako nisu dobri,moze da bude sistemska greska ,do samog windows-a ili do hardvera,ono sto mi pada na pamet je to da neka kucista imaju na stranici koja se otvara "senzor" u vidu dugmeta,i ako se stranica lepo ne zatvori detektuje open case ,cak mislim da je bilo bas takvih slucajeva sa error-om 0x0000006

Ta opcija se moze iskluciti u biosu u vecini slucajeva je smestena u boot valjda...

Mini091911-06.dmp 9/19/2011 10:15:30 PM INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT 0x00000006 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000 a347bus.sys a347bus.sys+e028 32-bit ntoskrnl.exe+6068d ntoskrnl.exe+31cf8 ntoskrnl.exe+a1e8d ntoskrnl.exe+988f4 C:\WINDOWS\Minidump\Mini091911-06.dmp 2 15 2600 98,304
To mi pokazuje Blue Srceen View
I cetri fajla su mi crvena,nzm sta to znaci
To su :a347bus.sys
avgmfx86.sys
ntoskrnl.exe
Ja misli da nije do Rama ni do graficke jer me nisu zajebavali
A HDD mi je star tako da nzm bas :(

a347bus.sys i avgmfx86.sys su drajveri od Alcohol-a i AVG Antivirus-a. Deinstaliraj Alcohol 120 i stavi DAEMON Tools Lite.Ne bi bilo na odmet i da umesto AVG-a koristiš Avast ili Aviru.

Back