Platonska :)

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam se samo salila, jer dok sam citala tvoj post zvucalo mi kao da me nesto napadas, pa mi bilo prvo simpaticno, a posle sledeceg posta si me malo iznervirala ili iznervirao... A sto se tice ove ribe, nemam vise komentara. Neka se pravi i neka uziva...

Lexa:
Da li ste izgubili nekoga zbog njegovog/njenog ili vašeg insistiranja na "telesnom"? Kada sve izbacimo iz kalupa veze, ako se to uopšte ikako može uraditi, odnosi sa ljudima bez tih "default-ova"... Mislim, umete vi lepo da pišete i da objašnjavate zašto su neke stvari divne :) znam... I volite to. I jesu divne. Ali mi idemo po programu, izgleda, i slabo smo u stanju da se zapitamo ima li taj program naličje i da li je neophodan :roll:
E k*njam.
Uglavnom, tema je Impact pitanje...

ne k*njaš, Lexo :)
Došla si do suštine platonske ljubavi, to je to.
Kad jednom prihvatiš da NE treba drugačije da bude, onda ćeš moći da neguješ taj odnos. Mojne default, to ne važi....;) Reprogramiraj se, život je nešto drugo bwe pa pogledaj oko sebe NIŠTA nije po defaultu!!! Ništa! :D

Ne treba insistirati na telesnom,. nije on jedini na svetu za te...ipak primarne potrebe, ybg :lol:
Ne znam, zayebano je. Probajte da se nekako dogovorite oko toga. Moje iskustvo . POMAŽE kada kažeš šta osećaš! Što pre kažeš, to bolje, mislim biće ti lakše odmah!

topmodelsica:
Za ovakve devojke kao sto sam ja, platonska ljubav je nacin da iskoristis matore momke i retardirane momke i neke interesente po porodicnoj i hijararhiji moci, koji hoce ponekad da zbog duha devojke koju platonski vole, hocu da kazem, i bez njenog prisustva, i bez njene naklonosti, predaju upravo njoj svoje srce preko blagajni u bankama, preko tekucih i ziro racuna.

Oprosti ,ali ocemu ti pricas?
Pogledaj , tema razgovora je platonska ljubav a ne prodavanje ili ti vocarenje.......!

cekaj znachi napredovala bih ako bih s nekim odrzavala cisto platonsku ljubav?
ili kao toliko nam je super da ne stizhemo do seksa..
aha ili ono kao on je ozhenjen ali se druzimo pa je platonski

hm....

ej u stvari nije mi bash jasno kad bi ovo moglo u dve rechenice...

Back