Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ovde nikad nisam bio siguran da li neko placa devojci za sam seks ili placa da ona ode posle seksa... gledao sam malo pre jedan film... i nije neki... kazu da ce dobiti oskara... lik koji ide sa nekom vazdusnom puskom i ubija se redom... bez trunke grize savesti... i film se zavrsava tako sto policajac shvati da je umoran i ode u penziju... a sta ce oni koji ne glume u filmu? zasto oni ne mogu tako u penziju?
a sto da ne platim coveku profesionalcu? mislim, jel bi vi da vam zida kucu neko ko je amater ili neko ko je profesionalac, covek od zanata, covek koji zna znanje? ma hajte molim vas, jos bih ga i castila
ps. moj drug bio u striptiz baru. i pitao ribu koliko kosta pu.senje. ona mu kaze cifru. a tek on: je li, a jel moze kompenzacija za lizanje?
jel nije lud?
a sto da ne platim coveku profesionalcu? mislim, jel bi vi da vam zida kucu neko ko je amater ili neko ko je profesionalac, covek od zanata, covek koji zna znanje? ma hajte molim vas, jos bih ga i castila
ps. moj drug bio u striptiz baru. i pitao ribu koliko kosta pu.senje. ona mu kaze cifru. a tek on: je li, a jel moze kompenzacija za lizanje?
jel nije lud?