Platio kaznu zbog telefoniranja tokom vožnje, a nema ni kola ni mobilni telefon

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Država muči čoveka...

Platio kaznu zbog telefoniranja tokom vožnje, a nema ni kola ni mobilni telefon...

Da li je moguće da se ovom našem sistemu potkrade ovolika greška?

Jada se čovek koji tvrdi da živi u Bačkoj i da 40 godina nije bio u Beogradu, pa ni vozio "jugo" po beogradskim ulicama, niti koristio mobilni telefon, te da nikako nije mogao načiniti prekršaj. Opširnije ovde:

http://www.telegraf.rs/vesti/245801...iranja-tokom-voznje-a-nema-ni-mobilni-ni-auto

Kakvo smo to društvo postali, ljudi moji? Šta vi mislite da je u pitanju?

Poslednja izmena od moderatora:
Država muči čoveka...

Platio kaznu zbog telefoniranja tokom vožnje, a nema ni kola ni mobilni telefon...

Da li je moguće da se ovom našem sistemu potkrade ovolika greška?

Jada se čovek koji tvrdi da živi u Bačkoj i da 40 godina nije bio u Beogradu, pa ni vozio "jugo" po beogradskim ulicama, niti koristio mobilni telefon, te da nikako nije mogao načiniti prekršaj. Opširnije ovde:

http://www.telegraf.rs/vesti/245801...iranja-tokom-voznje-a-nema-ni-mobilni-ni-auto

Kakvo smo to društvo postali, ljudi moji? Šta vi mislite da je u pitanju?
U ovoj drzavi je sve moguce.

To se desava ako je izgubio licnu kartu u skorije vreme...

Dosao ja da promenim licnu kartu, kad zena odmah poziva momke da me privedu...
Neki tip, posto sam izgubio licnu mesec dana pre toga, vozio bez vozacke, ocepio nekog i ostavio moju licnu...
A ja tada jos nisam imao vozacku i par minuta, procitaju iskrenu izjavu i rese problem.
U prevodu, da su bili po sluzbenoj duznosti svi, ja bih zaglavio zatvor i veliku kaznu, ali znaju oni nekad da isprave zezanja lokalnih pandura u nekoj provinciji.

Sto je najgore, u kapitalizmu posto stalno gledamo laz vlasti, narod postane principijelno uvali drugome, i onda ce se sistem staviti iznad ljudi i ljudi sami pocnu da tretiraju druge ljude kao otpatke koje im komp ili sistem kaze da pociste...

Back