bolna_istina
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
Da li neko moze, molim vas da mi kaze gde mogu da pogledam kolika je plata prosvetnim radnicima i u kolim skolama ili je to javna tajna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta im je to pun fond casova, kolko je to casova? Navedi primer, jer se bas razbise od posla.
A sta im je to pun fond casova, kolko je to casova? Navedi primer, jer se bas razbise od posla.
I kolko taj profesor likovnog ima platu?
Da li neko moze, molim vas da mi kaze gde mogu da pogledam kolika je plata prosvetnim radnicima i u kolim skolama ili je to javna tajna?
nego mene je interesovalo da mi neko kaze konkretno gde mogu da pogledam to ... ali vidim da ne znate a i neki su ljubomorni.
nego mene je interesovalo da mi neko kaze konkretno gde mogu da pogledam to ... ali vidim da ne znate a i neki su ljubomorni.
Nije lako zavrsiti veruj mi , a predavanje je licna stvar , svaki nastavnik (ili profesor) je drugaciji
- - - - - - - - - -
Pouka ove teme - nema leba od profesorstva![]()
ne znam odakle vam to, jer poznajem mladu devojku . pocela da radi prvi put i ima platu ukupno 50 000 i nije razredni staresina... mislim da je to razlicito svuda... od oprtine i od skole..
- - - - - - - - - -
takodje znam ljude koji predaju u stucnim skolama i primaju oko 55 000 platu
Godinama i godinama predajes iste stvari , pises planove i programe , ako si razredni resavas razne probleme, smaras se na roditeljskim sastancima , nikad ne bih bio profesor za ovu Srbsku platu![]()
Cuj nije lako. Ja sam na ETF-u, skoro bi trebalo da zavrsim. I hoces da kazes da je ELEKTROTEHNIKA i LIKOVNO isto. Naravno da je LIKOVNO lako zavrsiti, jos ako si talentovan za slikarstvo... Ovako je obicno biflacenje.
PA I TREBA NIJE TO LIKOVNO, VEC STRUCNA MATERIJA!
Mda... Sto ti ne zavrsis likovnu akademiju, pride... Kada je lako. A, da - treba talenat. Pa rad i td.
Moguce da je tebi tezak ETF? Ja znam ljude kojima je ETF bio lak... Sta li je onda u pitanju?
- - - - - - - - - -
Ama bre poenta cele price da ja sad onu zbirku iz matematike imam u malom prstu. Sad sam listao nesto zbirku za gimnazije trebala mi neka matematika tu i tamo, i ono uopste nije tesko. Ni predavati ni znati da bi se predavalo BRE.
Lol - ti bas nisi bistar. To sto znas da resavas zadatke ne znaci da znas i sustinu, niti da je preneses... Slican ti je rezon, kao kada cujem one sa visom elektrotehnickom da ETF-ci veze nemaju, da su u poslu nule, ali da su zato ONI...