Plata......

Gospodine Banacanine Braco, genijalcino i magu narodne ekonomije :) moram da primetim da ste uspeli nesto sto nije niko do sada.Uspeli ste sve da prodate a ono sto vam je preostalo ( nista) iskoristili ste da se sa time hranite naravno uz obilnu zaradu.

Cuj ti pametnjakovicu nemoj ti meni da solis pamet i da me ucis kako se pravi lova, znam ja dobro sta sam napiso i sta sam ja mislio ,nemoj ti da mene ucis poslu i obrtanju robe i love.Ja sam za tebe doktor i direktor ko sto sam za onu Lolu magistar, svi vi sa nekim tritulama i skolama ste neznalice i nemate blage veze o poslu, pocrkali bi vi od gladi da vam nije nas koji umemo da opravimo pare i da nabavimo robu.Kolko sams e nagledo takih ko sto si ti koji su mudrovali i palamudili a kad je trebal;o dzak na ledja staviti kolena im pocese da klecaju.Ja sam as gazda za sve vas take i ja umem sa lovom da obrcem u svim vremenima i sistemima.Ja se uvek snadjem i pronadjem nacin da lovu maknem a vi ste obicni filozofi.

Ja sam dao opasku na vasu konstataciju da ste sve prodali a ono sto vam je preostalo ostavili ste sebi i da se sa time zdravo hranite.To ste vi napisali dakle samo sam dao opasku na vasu konstataciju.Dakle da li vam je sad jasnije na cega sam mislio ili je potrebno da to jos koji put ponovim .:)

Back