HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.916
Da li neko mozda ima neku informaciju kolika je plata inzenjera zastite bilja,vocarstva isl. ,to sve je poljoprivredni fakultet. I da li se moze zaposliti negde u inostranstvu? Svaka informacija je dobrodosla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja jedna drugarica zavrsila to vocarstvo u Zemunu. Sad radi kao prodavacica u poloprivrednoj apoteci. Nije nista drugo mogla da nadje.
U Beogradu poljoprivredni inzenjeri tesko mogu naci posao. U Novom Sadu, dva moja druga su nasla posao par godina nakon zavrsetka faksa. Plate nisam pitao kolike su im, ali jedan izdrava zenu i dva deteta u iznajmljenom stanu, tako da verovatno nisu male.Moja jedna drugarica zavrsila to vocarstvo u Zemunu. Sad radi kao prodavacica u poloprivrednoj apoteci. Nije nista drugo mogla da nadje.
Pazi, ono sto mogu da ti kazem, je da imas dosta dobru sansu da nadjes posao u Novom Sadu. Okolina Novog Sada je prepuna vocnjaka, i ima dosta firmi koje se bave obradom voca.Nisam ja ni trazio posao u bg,bilo gde da imaNikako tu platu ne mogu da saznam
![]()
Nisam ja ni trazio posao u bg,bilo gde da imaNikako tu platu ne mogu da saznam
![]()