ginjasvinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 333
Ja imam Master kreditnu Intesinu...Pa sad, super je kad udjes u radnju i svidi ti se neka super skupa krpica, kupis je, pa onda sednes na kaficu posle sopinga, a u novcaniku jos uvek netaknute pare, ...osecaj koji svaka zena pozeleti moze
. Daju ti limit na kartici do 5xmesecnih primanja. Mesecno moras da uplatis na karticu minimum 5% od iznosa koji si sa kartice potrosila i 1.7% kamate na ostatak duga... Zavisi koliki si ceh napravila. Malo je gadno kad ti se nagomila taj dug, pa se onda to vracanje od 5% skoro izjednaci sa kamatom od 1,7% pa ispada kao da se vrtis u krug
tj. nikako da se smanji dug, a ti im uredno placas svakog meseca. Ali, ja se ne dam prevariti. Kad mi se ide u kupovinu i trose pare, ja lepo uzmem kreditnu, pazarim, pustim sebe da uzivam. Onda ne cekam da mi oni mesecno skidaju 5%, nego lepo, kad primim platicu, procenim koliko mogu da uplatim na karticu i uplatim npr. 35%, odmah se dug znacajno smanji a samim tim i kamata. Ako sledeceg meseca nemam toliko kinte, pustim i vratim im samo tih 5%... U svakom slucaju se lepo snalazim. I svakome bih preporucila neku kreditnu karticu. Da bi se osecao bolje u odredjenim trenucima. Ali nikako ne preporucujem da je zlostavljate i drzite vecito na gornjoj granici minusa
.