Plastični bazeni valja li to nešto?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.261
Gledam za vikendicu ovaj neki plastični bazen sa obručem koji se naduvava, valja li to nešto? Sobzirom da nemamo ni vodu dobar bi bio i za kišnicu.

Meni nekako deluje nežno ko kurton. Može li to da sastavi par godina?

Screenshot_2023-08-13-13-51-03-653-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

Nezan je taj prsten,a donji deo je veoma jak.Za letnje kise moze,ali za minus nije,jer ne verujem da ta plastika moze da izdrzi na minusu,za cuvanje vode.Imam takav bazen i unuci se kupaju u njemu leti.Skacu u njega,iskacu napolje.Kazem samo je taj prsten nezniji i ne treba da se naduvava maksimalno,vec dovolj toliko da samo drzi vodu da ne curi napolje.Inace taj bazen se oblikuje vodom i stane dosta vode u njega.kada se napuni do pola treba dno da se poravna da ne ostane izguzvani,jer ce tako biti bazen nagnut.I treba da bude na sto ravnijem terenu,bas zato sto ga voda oblikuje.

Ma samo od aprila do oktobra to je vikendica dok ne nagovorim ženu da napravimo pravi bazen koji bi ujedno bio i cisterna :)
Moze da izdrzi bez problema,kad ti kazem unuci su uskakali u njega iz trka i prevaljivali se napolje preko prstena,koji je naduvan.Inace kada kupis taj bazen imas i flekice za lepljenje,ako se slucajno probusi taj prsten koji drzi da se voda ne prospe.Donji deo,kao sto sam ti napisao je mnogo jaci,ali ako stoji na betonu,ne bi bilo lose da stavis neki najlon ispod,ako je na travi,onda ne treba nista.Samo neku krpu ispred kada ulazite,ili se vracate u bazen,da se obrisu noge,da ne bi morali cesto da menjate vodu.Kada ga ne koristite,preko noci moze da se stavi odozgo isto cist najlon i moze da se veze oko prstena da,ako duva vetar ne oduva najlon.

Back