dlugomir stari roker Moderator Poruka 237.328 18.06.2018. u 15:40 - Plasticne lutke: Oboren rekord prodaje u milionskim primercima #26 crnicrnja: treba njima još atomskih bombi...ono bilo malo Kliknite za proširenje... Izgleda da nisi shvatio - oni prave te lutke, a vecina se proda van Japana.
crnicrnja: treba njima još atomskih bombi...ono bilo malo Kliknite za proširenje... Izgleda da nisi shvatio - oni prave te lutke, a vecina se proda van Japana.
prsho Veoma poznat Poruka 13.361 20.06.2018. u 01:03 - Plasticne lutke: Oboren rekord prodaje u milionskim primercima #27 Little Redhead: Meni je ovo nekako bolesno. Mislim, prva asocijacija na lutke je detinjstvo, igra, bezbrižnost, a ovo je po meni bolest. Kliknite za proširenje... nije zivila tehologija zenske nam nece ni trebati
Little Redhead: Meni je ovo nekako bolesno. Mislim, prva asocijacija na lutke je detinjstvo, igra, bezbrižnost, a ovo je po meni bolest. Kliknite za proširenje... nije zivila tehologija zenske nam nece ni trebati
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 22.06.2018. u 15:46 - Plasticne lutke: Oboren rekord prodaje u milionskim primercima #28 majko mila.... katastrofa ajde lutke imitacija žene...pa da pokušam shvatiti, ..ali ovo ostalo...