Plasman Srbije na Evroviziji

Želim mu prolazak u finale i najbolji mogući plasman kao neko kome se takođe samo spava (sanja). :zcepanje:
Zaradio je izuzetno pozitivne impresije inostrane publike koja ovo takmičenje prati.
Najmanje podrške dobija od ljudi iz zemlje koju predstavlja, rekla bih.
Osećam da sam prerasla te igre odavno, ali bi mi bilo iskreno drago da postigne veliki uspeh u Liverpulu, šta god i kako god.

Želim mu prolazak u finale i najbolji mogući plasman kao neko kome se takođe samo spava (sanja). :zcepanje:
Zaradio je izuzetno pozitivne impresije inostrane publike koja ovo takmičenje prati.
Najmanje podrške dobija od ljudi iz zemlje koju predstavlja, rekla bih.
Osećam da sam prerasla te igre odavno, ali bi mi bilo iskreno drago da postigne veliki uspeh u Liverpulu, šta god i kako god.
Šteta jer je bilo boljih pesama na Beoviziji koje bi verovatno bolje prošle.

Šteta jer je bilo boljih pesama na Beoviziji koje bi verovatno bolje prošle.
Pa, evo, večeras sam po drugi put slušala njegovu pesmu i ne razumem zašto se toliko osporava i omalovažava.
Nije to, kako mi se na prvi utisak učinilo, nešto infantilno. Komentari na pesmu i performans su većinom krajnje pozitivni, a to je najvažnije za jednog izvođača.
Nisam primetila da ga stavljaju u zapećak Konstraktinog nastupa... koji je, zaista, po mnogo čemu bio vanserijski.
Gledala sam samo isečke svih pesama koje su bile u trci, i... evo, ne znam koja bi tačno pesma bila po svemu bolja.

Dopao mi se npr., Džipsii, ali on je imao ljubavnu pesmu. Ovo je više stvar koja se može ticati čitavog sveta u ovom trenutku, ali...
Sve je to stvar ličnog utiska i ukusa.

343833269_2094854237385315_2809684271675322606_n.jpg

Back