Šta mislite kakve su šanse Srbije ove godine na Evroviziji? Imate li neka očekivanja? Imate li svog favorita?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine smo katastrofa!Ispred Nemacke, Austrije, Velike Britanije, i ostalih zemalja koje nikad nisu znale da naprave kvalitetnu pesmu...
Ove godine smo katastrofa!
Ove godine smo katastrofa!
Imam favorita, Francusku. To je jedna od nekih osam pesama koje sam čula, a koja mi se dopala.Šta mislite kakve su šanse Srbije ove godine na Evroviziji? Imate li neka očekivanja? Imate li svog favorita?
Neka mu je sa srećom ali glupa pesma.Bilo je mnoooogo gorih predstavnika od Luke koji je meni lično sasvim ok i mislim da ulazi u prvih deset, a možda se i bolje plasira. Neka mu je sa srećom![]()
Šteta jer je bilo boljih pesama na Beoviziji koje bi verovatno bolje prošle.Želim mu prolazak u finale i najbolji mogući plasman kao neko kome se takođe samo spava (sanja).
Zaradio je izuzetno pozitivne impresije inostrane publike koja ovo takmičenje prati.
Najmanje podrške dobija od ljudi iz zemlje koju predstavlja, rekla bih.
Osećam da sam prerasla te igre odavno, ali bi mi bilo iskreno drago da postigne veliki uspeh u Liverpulu, šta god i kako god.
Pa, evo, večeras sam po drugi put slušala njegovu pesmu i ne razumem zašto se toliko osporava i omalovažava.Šteta jer je bilo boljih pesama na Beoviziji koje bi verovatno bolje prošle.
s obzirom da je mali derpe, moze daleko da dogura!Šta mislite kakve su šanse Srbije ove godine na Evroviziji? Imate li neka očekivanja? Imate li svog favorita?