- Poruka
- 41.246
Ovo si lepo napisao, ako mogu da podvučem, ovo za temelje na samom startuPostoji, valjda, taj neki motiv da se sve bazira na temeljima:
Pa ako si iskren, od samog starta, onda sve i počiva na jakom temelju.
Problem je ako si ti, kao temelj slab.
I onda treba biti iskren.
Ali će to nešto, što je mimo svakog koloseka, teško biti prihvaćeno.
I ti to znaš.
I onda je pitanje:
Koliko smo, zaista, mi sami spremni?
Koliko smo u mogućnosti da pružimo?
Ima onih kiji su se ostvarili, kao i onih kojima ne manjka samopouzdanja - to se, valjda, i vrednuje, na kraju?
A život je *****. I mi smo - ne savršeni...
iskrenost i otvorenost su preduslov da se nađemo sa pravom osobom za nas.
Što me podseti na moju prijateljicu koja često po malo fingira slaganje sa nekim čisto da bi imala prijatelje. A onda se desi to da čim pokaže svoje pravo lice oni odlaze.. Pa rekoh privlačiš ono što si . Ako se lažno predstavljaš privući ćeš osobe koje ti ne odgovaraju. Ako hoćeš stvarno da ti bude dobro sa nekim ponašaj se onakva kakva si. Osim ako si zadovoljna svim tim glumištem..
A ne mora ni biti u pitanju gluma. Već se na početku pogrešno ukapiramo, ko smo.
To je opet interesantno. Tako se posle par susreta ljudi obično raziđu i ne sastavljaju više.
Videli smo pogrešno. Ili bolje reći, vidi se bolje.
Sve u svemu, malo susreta preostaje da nastavlja dalje. Ali na to treba uvek biti spreman.
Ja sam prešla na drugu stranu, nekako se više i ne ubacujem emotivno, ni prvi, ni drugi, ni još par puta.. jer se sve obično tako i završi. Ako je dobro, ako smo mi ok kombinacija, onda nema brige ! Nastaviće se