Plašite li se novih početaka?

UltraVioletna

Iskusan
Poruka
6.386
Ova slika,osim što sam oplakala od smeha,me asocirala da se upitam : da li sam i ja ovako?
IMG_20230102_205724.jpg

Imate li strah od ulazaka u nove veze,nakon dužih pauza,perioda samovanja i donošenja možda nekih odluka,baziranih na prethodnim iskustvima,koje ne moraju nužno biti ispravne (neću ovakav tip osobe, povrediće me sigurno,propašće veza i bolje da ni ne počinjem...)?

Ova slika,osim što sam oplakala od smeha,me asocirala da se upitam : da li sam i ja ovako?
Pogledajte prilog 1278719

Imate li strah od ulazaka u nove veze,nakon dužih pauza,perioda samovanja i donošenja možda nekih odluka,baziranih na prethodnim iskustvima,koje ne moraju nužno biti ispravne (neću ovakav tip osobe, povrediće me sigurno,propašće veza i bolje da ni ne počinjem...)?
Usuđujem se da kažem da se ne bojim.
Mislim da sam sa svakim iskustvom zreliji i svesniji. Znam šta mogu i želim da pružim. Ne bojim se odbijanja. Može samo da nam bude lepo.

Uzeo sam par dana off na Zlatiboru da udahnem cistog vazduha. Priznajem, malo mi je zasmetala sva ova euforija. Nije da ne volim parti, volim dobro zezanje, ali ovo mi je malo, aj da izginemo za noc. Pijano, klinci, guzva, guranje, sukljuce, mrezaste carapice, ovi muski ko gladni vukovi, samo oko onog centra okolo tipkaju one telefone i skakucu, vid ovu, vid onu.. I na kraju se svi ponapijaju, ovo se okaci o auto, ovo drugo kvadom po trotoaru.. Jbg, ljudi su zeljni zivota, a sve bi to za ng i bozic.. I prvi maj.

Pogledajte prilog 1278719

Da

Back