Плаши вас јануар и ледени шок? Чекајте да видите ценовни удар!

realno ko može da plaća troškove života u BeGeu realno može da ostane realno
ko ne može da plaća realno taj nek se realno vrati
realno

dolazi SRPSKI REALIZAM u godinama koje nam predstoje
SREĆNA VAM REALNA 2015-ta

nema suza što napuštate nerealan život
realnost je lepota

pre neki dan skočila žena od 40 godina sa Brankovog mosta
ima toga češće ali novine napišu ponekad

Beogradjane čeka Budimpeštanski scenario
dolaziće stranci da kupuju stanove za budzašto
sudski notari će se tada omastiti
kako sebe tako svoje stranke

ali biće i stanova sa nerazjašnjenim imovinskim pitanjima
da li stan pripada onima koji žive u njemu ili novom lasniku firme koja ne postoji a čiji je stan bio
mada na aukciji za kupovinu te firme nigde nije bio stan
bili su kancelarijski pribor, par kompjutera, erotika iz srednje fioke ali ne i koliko stambenih jedinica

biće tu svašta...
skakaće se sa mosta
REALNO

ja znam da je REALNO lakše kad je po tudjoj grbači
al ne njačite unapred ako je po vašoj tj tek vam sledi

- - - - - - - - - -

A narod se samo smeška i menja evre.

ja čuvam 20 rublji, za nedaj Bože... ako bude trebalo preko Dunava... ko onomad...

- - - - - - - - - -

ne znam koliko vrede al devize su devize
nisam školovan dovoljno ko ovi što su zaključili da je jeftinije da nemamo ništa

Највећи нерадници и лопови код нас су најразличитији ТРГОВЦИ..... стока која се без икаквог рада УГРАЂУЈЕ У ЦЕНУ И НА ЛЕЂА ГРАЂАНА ЕНОРМНИМ ПРОЦЕНТИМА.....

п.с. Мој деда који је пре 2.светског рата био трговац и тада а и касније после 2.св.рата уграђивао се у посао са 3-5% ------ па сада ви сами процените ко су и шта су данашњи трговци - обични џепароши.....

Да имамо државу као што је немамо и да имамо државу која брине о грађанима - ЛИМИТИРАЛИ БИ МАКСИМАЛНУ ТРГОВАЧКУ МАРЖУ ------- а не да још под изговором "слободне трговине" ЗАЈЕДНО СА ЛОПОВИМА ДЕРУ КОЖУ СА ЛЕЂА ГРАЂАНИМА...........

ova drzava klepa sve privrednike na milion nacina pa oni moraju da taj trosak preusmere na potrosace inace bi propali.

ova drzava klepa sve privrednike na milion nacina pa oni moraju da taj trosak preusmere na potrosace inace bi propali.

svako sebe vidi privrednikom i ekspertom pogotovo ako je preko noći postigao sukses
a o kojim privrednicima pričaš?
oćeš spisak privrednika sa firmama u dugovima a sami raspolažu sa prosečno 20% eventualno 30% kapitala?
taj dug ide na teret države koja to prebacuje na teret nepismeni gradjana
opasni privrednici kukala im majka što nije pobacila...

Највећи нерадници и лопови код нас су најразличитији ТРГОВЦИ..... стока која се без икаквог рада УГРАЂУЈЕ У ЦЕНУ И НА ЛЕЂА ГРАЂАНА ЕНОРМНИМ ПРОЦЕНТИМА.....

п.с. Мој деда који је пре 2.светског рата био трговац и тада а и касније после 2.св.рата уграђивао се у посао са 3-5% ------ па сада ви сами процените ко су и шта су данашњи трговци - обични џепароши.....

Да имамо државу као што је немамо и да имамо државу која брине о грађанима - ЛИМИТИРАЛИ БИ МАКСИМАЛНУ ТРГОВАЧКУ МАРЖУ ------- а не да још под изговором "слободне трговине" ЗАЈЕДНО СА ЛОПОВИМА ДЕРУ КОЖУ СА ЛЕЂА ГРАЂАНИМА...........

Počni da se baviš trgovinom i maržiraj se sa 3 do 5 posto, da vidiš za koliko bi propao.Za jedno popodne.

Osim ako ne prodaješ nekretnine od preko 100 soma evra, onda respekt.

Počni da se baviš trgovinom i maržiraj se sa 3 do 5 posto, da vidiš za koliko bi propao.Za jedno popodne.

ovo se zove administracija
a ne realna proizvodnja na osnovu koje se odredjuje prosečna plata
od 500 evra realno za prošli mesec

Кад је Митин деда трговао, био либерални капитализам, ал' прави, а сад влада некакав неолиберални бољшевизам.

Кад је Митин деда трговао, био либерални капитализам, ал' прави, а сад влада некакав неолиберални бољшевизам.

nadji kad je i gde nastala ideja o liberalnom kapitalizmu i na čemu se zapravo zasniva
dakle liberalni kapitalizam je kao soja - bio onaj pravi ili ovaj drugi tek ne valja zbog viška aluminijuma u krvotoku

zbog mitinog dede i sličnih narod i prihvatio Tita - bio narodu pun curac ondašnjih tajkuna

800px-1983_bonovi_za_ulje_i_deterdzent_i_sl.jpg

a odeću ćemo uzimati iz hangara kao kod Kim Džunga u S. Koreji
S. Koreja je država na koju Krstine patriote drkaju i štrcaju
Nadjite teme o S. Koreji
Inače Kim Li Džung u najtajnijoj bazi na svetu pored sebe drži ajfon mobilni, nema šanse da ga lociraju satelitski
svaki gradjnanin koji pridje najtajnijoj bazi biće streljan
da ne saznaju amerikanci gde se nalazi
mada ih ništa ne košta da potope celo ostrvce... pa nikad ne saznali preko ajfona gde je bila baza
S. Koreja je uzor za Srbiju - nova odeća iz hangar a staru i pocepanu da vratiš

Pa i meni je ćale preneo priče njegovg oca, pokojnog dede, da su zanatlije i trgovci u doba Kraljevine lepo živeli, a da su državni činovnici morali da se bave dodatnim poslovima, tipa pčelarstvo, ne bi li došli do još koje kinte.

A sad ko je na državnim jaslama živi srpski san, 500 + evra minimum mesečno niti brige niti stres svako jutro na poslu nes, koji platio nije.

Valja ocistiti sneg ljudi moji.

beogradjani su nekada čistili sneg ispred zgrade na smenu
a onda su stigli pametni profakultet seljaci koji su došli sa parolom - možda je neko pametniji rodjen van teritorije beograda pa greota da ne živi?

i zaista zahvajujući njima i beogradjani su postali ne pametniji ali pokvareniji
- zašto čistiti sneg i ostaviti selji da se uparkira brže bolje čim ti odeš sav mokar na posao?
Sad i mi sedimo kraj prozora i pijemo čaj uz radijator dok kibicujemo da li se neko zeznuo da očisti svoje parking mesto... makar morao hitno do lekara jer inače ne bi ni za živu glavu...

neće seljo al nećemo ni mi...
oni doduše optužuju gradsku čistoću i zelenilo za tobožnji nerad
al mi znamo da te ustanove nemaju veze sa privatnim površinama ispred zgrade
naučiće i oni...

Poslednja izmena:
Нека поскупи 1000%. И треба.

ako treba i da se isprazne rafovi pa nek jedu jaja
ovaj logoraški život mora da se prekine
našli da kukaju oni koji su ćutali za nedomaćinsko ludačko rasipanje pozajmljenog novca
samo zato što su mislili da će i oni da dobiju deo kolača

socijalni mir su kupovali stranačkim zapošljavanjem na 6 meseci ili uoči izbora
pa bi posle dobijali šut kartu u dupe pod raznim slatkokisleim izgovorima

oni i dalje ne povezuju da su ih iskoristili ko kurtone
samo je problem što je dosta njih em prešišao 35 em su matori a i ne bi oni svaki posao da rade
ovo sa papirima i administrativnim procentima to je cool...
rad na fotokopir mašini makar... samo ne u proizvodnju, to je za neškolovane
nije ovo amerika gde farmeri idu na studije...

- - - - - - - - - -

kolko imate godina?
30?
au matori ste, možda probate da nadjete negde drugde
35?
au jako ste matori, tražimo mladje

e tako ćemo i mi na izbore - koliko imaju godina kandidati?
auuuuu ala ste matori...

- - - - - - - - - -

Tito je sve ovo zamesio kad ti ja kažem prijatelje... dece mi tvoje...

ako treba i da se isprazne rafovi pa nek jedu jaja
.

Nek jedu gov.na, za bolje i nisu.

našli da kukaju oni koji su ćutali za nedomaćinsko ludačko rasipanje pozajmljenog novca
samo zato što su mislili da će i oni da dobiju deo kolača

Da, da...milijarde njemačkih maraka na ugarskoj granici, svi će da kupuju auta u ŠtuDgartu pa će da ga teraju na sređivanje u Luksemburg. :lol:

oni i dalje ne povezuju da su ih iskoristili ko kurtone

Zato ne bi trebalo ni glad da osećaju. :lol:

Back