Pravite li planove?
Preciznom analizom ustanovio sam da čovek može ostvariti samo 2 plana.
Realno je ostvarivanje samo 1 plana, tj. na jednom polju, ali i ostvarenje 2 plana je moguće uz fantastičan trud i diciplinu.
A ja sam u proššloj godini radio na 16 planova i bio skroz rastrzan.
Moguće je raditi na dva plana i 3 da budu na stend baju, tj. da se njima bavi ponekad kad se nađe vremena.
Nekada sam imala Plan. A, onda sam osetila, doživela, proživela i videla... da ponekad i Svemir ima neke druge planove, koji nisu u koheziji sa mojim Planovima. Ali, ono...Barem taj čudesni Svemir ima ponekad divan smisao za Humor. Koji meni nažalost nije bio smešan. Čak štaviše, suprotan.
Imam dugoročne i kratkoročne.
Ja sam vojničko Unuče, moj Um je jedan veliki Plan.
Ponekad kada onako legnem uveče, se zapitam...hoću li ja to sve stići. Postići. Uraditi. Moći.
Imam neiscrpne Želje i Htenja.
Toliko toga želim da uradim, vidim, postignem, naučnim. Naprosto, moj Um je "gladan" znanja i saznanja.
Imam ja i Trud i Disciplinu, ali me malo koči Zdravlje. No, to mene neće zaustaviti.
Ponekad je to bila Ljubav, Ljubav i samo Ljubav.
I imala sam divan stav po pitanju toga, zato što znam šta mogu, umem i želim . Koliko mogu da pružim.
Sada drugačije an to gledam i en želim više o tome. Ni da pišem ni da mislim. Tu više ništa ne planiram. Zašto...samo ja znam. Ni ne očekujem, niti se nadam.
Nekada sam volela reči, kao što su...Zauvek, Oduvek. Večnost. Bezvremensko. Beskrajno. Sada to više ne volim.
Moj je sada trenutačni dugoročni Plan...Da ozdravim.
Sve kratkoročno, je u sklopu mog Dugoročnog. Znači, sve što dođe uz to, dobro je došlo. Sve što nije i neće...Znači da i nije negde bilo Nikada za Mene. Kao Mene.