Planovi , želje ili nešto treće

kako si napisao planove...opet se prepadoh...rekoh ovaj ima jedno 100 pari necega :rumenko::rotf:
Samo stari registratori od firme ima pola plakara da uzmu :lol:, pa električni roštilj, usisivač, bušilica, kablovi, alat.....treba mi plakar a nemam mesta u stanu za još jedan. Do sada je stajalo u nekom plastičnom sanduku koji se raspao kada sam kuhinju radio pa ga pretrpao. Sada sam umesto njega stavio stare kuhinjske elemente koji rade posao delimično ali hoću malo i vizuelno to da sredim...;)

Samo stari registratori od firme ima pola plakara da uzmu :lol:, pa električni roštilj, usisivač, bušilica, kablovi, alat.....treba mi plakar a nemam mesta u stanu za još jedan. Do sada je stajalo u nekom plastičnom sanduku koji se raspao kada sam kuhinju radio pa ga pretrpao. Sada sam umesto njega stavio stare kuhinjske elemente koji rade posao delimično ali hoću malo i vizuelno to da sredim...;)
ahhh to su vec predmeti koje cenim :lol::ok:

Želeo sam još da izbijem zid i napravim šank, tj da spojim kuhinju sa predsobljem i da pregradim gipsanim zidom deo kod terase i napravim još jednu sobu. Naravo tu su me finansije zaustavile
Takođe u nekoj perverznoj perspektivi želim da spustim plafon i ugradim led osvetljenje u njega i sl...ali otom potom :lol:

U realnim planovima je krečenje sledeće godine,verovatno hoblovanje parketa
E , to sam ja pre nekoliko godina uradila , samo što sam spojila kuhinju sa ..Recimo trepezarijom..Kod mene su ,osim te jedne sobe prostorije male...
Gipsanim pločama sam spustila plafon u sobi (bez osvetljenja, samo spustila)
I sredila sam brodski pod u sobi ..Stavila jedan deo -nov .Htela sam da ga menjam , da stavim parket , ali i ovo mi je lepo ...
U kuhinji i hodniku sam radila mozaike sa lomljenim pločicama ,promenila prozore..
Da...sada mi je palo na pamet ..Volela bih na prozore da stavim one drvene kapke koji se otvaraju napolju...

ahh...pa kod trenutne kuce...spojila bih kuhinju sa trpezarijom, promenila sve plocice unutra, parket treba da se osvezi...spojila dve sobe da bude jedna veca, obnovila oba kupatila...sredila donje prostorije da budu recimo radna soba i jos nesto...garaza mi je nefukcionalna i sa njom bih nesto...a i stazu novu oko kuce...prozore bih menjala...vrata...kompletnu kuhinju i namestaj...:rotf:
za to bi mi trebalo isto jedno minimum 20k evra :mrgreen: ajde mozda manje...:think:

I zimsku baštu...

@Lorelajn

Zimsku baštu prepunu biljaka....
daaaaa i to bi je bila jedna od zelja...kao nastavak na kucu...i da ostavim deo gde je zemlja...tu da posadim sve svoje palme i kaktuse pa da ne moram da ih vucaram unutra-napolje...i da mogu da rastu...i neki namestaj...pa kada pada sneg....ohhhhhhhhh:zaljubljena:

ahh...pa kod trenutne kuce...spojila bih kuhinju sa trpezarijom, promenila sve plocice unutra, parket treba da se osvezi...spojila dve sobe da bude jedna veca, obnovila oba kupatila...sredila donje prostorije da budu recimo radna soba i jos nesto...garaza mi je nefukcionalna i sa njom bih nesto...a i stazu novu oko kuce...prozore bih menjala...vrata...kompletnu kuhinju i namestaj...:rotf:
za to bi mi trebalo isto jedno minimum 20k evra :mrgreen: ajde mozda manje...:think:
Znači...sve.

Back