Planovi opozicije u Srbiji

Jeste znali da Demokratska stranka ima samo tri tacke u svom stranackom programu:
1. tacka:kako unistiti SRS
2.tacka:kako unistiti SRS
3.tacka:kako unistiti SRS?

Jeste, nemaju pametnija posla nego da se bave deratizacijom. Mnogo si ti umislio da ta saka jada vredi. SRS je sto bi reko Veliki Mlohavi, postala deveta rupa na svirali.

Eno Vlada Piggy Djukanovic svaki dan sa jos 40 veseljaka rusi vlast i sprovodi opozicionu politiku ,al zbog medijske blokade zutog dikatora Borisa Broza javnost nije obavestena o njihovim ogromnim uspesima i poduhvatima ,eno samo sto nisu smenili Gljivic,u a sutra i BoTu :super:

Jeli, a koji su ti ti likovi?

A demokrate imaju s kim,kad do sledecih izbora SPS izvisi?Al dotle ces ti otvoriti svoju stranku i pokupiti ove drogirane forumase,i eto ti njima novog koalicionog partnera.:klap::bye:

Idi lepo ti rintaj tamo kod Svabe neku fizikaliju, pa ga pitaj malo o srpskoj politici, mozda ce on da ti kaze sta je za Srbiju najbolje.

Jeste, nemaju pametnija posla nego da se bave deratizacijom. Mnogo si ti umislio da ta saka jada vredi. SRS je sto bi reko Veliki Mlohavi, postala deveta rupa na svirali.

[/SPOI

Idi lepo ti rintaj tamo kod Svabe neku fizikaliju, pa ga pitaj malo o srpskoj politici, mozda ce on da ti kaze sta je za Srbiju najbolje.

Lazu ,lazu zlobni ljudi nije istina,za najboljim oduvek se dizala prasina.

Pa sto ja da ih pitam, sta bi onda Tadici radio?

Lazu ,lazu zlobni ljudi nije istina,za najboljim oduvek se dizala prasina.

Pa sto ja da ih pitam, sta bi onda Tadici radio?

Pa da je Tadici pitao one koji su pobegli, slizali se za 'zlim zapadnjacima' i rade necasne poslove za devize, gde bi mu kraj bio... Najlepse je kad nas tak'i gastosi uce pameti, a mi kao jadni glupi ovde svi, pa treba da ih slusamo jer oni imaju 'deutchemark' :rotf:

Back