Plan za prezivljavanje zombi apokalipse

• Začetnik teme Začetnik teme Mare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mare

Aktivan član
Poruka
1.503

Recimo da je dosao smak sveta, tri sata je posle ponoci i ti surfujes po netu, odjednom cujes lupanje na vratima, otvoris i vidis zombija, bezis nazad u sobu i...

Dajte neke ideje, sta bi radio da izadjes odatle? Gde bi otisao posle i sa kim, zasto? Plan neki u kratikim crtama...

O apokalipsi:
- zombiji uvek vrse kamikaza sprint na tebe cim te vide, ali nisu narocito jaki
- Samo jak udarac ili metak u glavu i vatra ih moze ubiti
- 99% tvog grada/sela su zombiji
- Sve replike oruzija sto imas u kuci (igracke i sl.) su pravi
- Nisi besmrtan ili imun
- Ako te ugrize postajes zombi

1288810439837.jpg

pencil.png

Лепо устанем, још мало сачекам да се добро изнервирам што ме прекида у пола ноћи док играмо доту, скинем катану са постоља. Исечем га на фронцле и мало му фризурицу наместим успут. :lol: Пошто се бавим дуги низ година борилачким вештинама коначно би некога могао да изломим поштено и не поштено а да не одговарам. :klap:

залупим врата, он испред, ваздушаром га упуцам кроз кључаоницу. остајем на крстарици, да вас питам за савет шта даље. нико ми не верује, ја излазим са интернета тако изнервирана, закључавам врата и прозоре, спуштам ролетне и држим пушку. сморим се ја тако, па доватим блок за ликовно, савијем га у ролну и запалим врх (ајд замислимо да ми неће изгорети рука) и пођем ја тако по кући, до предсобља спалим још два комада. Искрадем се ја тако из зграде некако, и кријући се иза контејнера, у улазима и жбуновима долазим до најближе банке на ћошку. против пожарним степеништем улазим унутра, налазим канцеларију убијеног директора. одсечем му кажипрст ножем за писма. пожурим опрезно до великог сефа, и помоћу тог кажипрста улазим у сеф и закључавам се. Наравно, носим лап топ и играм тетрисе док опасност не прође.

Poslednja izmena:

Recimo da je dosao smak sveta, tri sata je posle ponoci i ti surfujes po netu, odjednom cujes lupanje na vratima, otvoris i vidis zombija, bezis nazad u sobu i...

Dajte neke ideje, sta bi radio da izadjes odatle? Gde bi otisao posle i sa kim, zasto? Plan neki u kratikim crtama...

O apokalipsi:
- zombiji uvek vrse kamikaza sprint na tebe cim te vide, ali nisu narocito jaki
- Samo jak udarac ili metak u glavu i vatra ih moze ubiti
- 99% tvog grada/sela su zombiji
- Sve replike oruzija sto imas u kuci (igracke i sl.) su pravi
- Nisi besmrtan ili imun
- Ako te ugrize postajes zombi

Pogledajte prilog 157541
pencil.png

ja ne otvaram vrata nikome u 3 ujutru :cool:

Back