Plan za Palestinu

Marin55

Domaćin
Banovan
Poruka
3.091
Cao Forumasi,

Povodom zadnjih dogadjaj u Palestini, imam jedan plan o ravnopravnoj podjeli Palestine i priznanja Izraela.

Moj plan je da Izrael treba uzeti cio Jerusalem a Sinaj da bude nova Palestinska drzava zajedno sa Gazom.Mislim da se treba dogovoriti dvije strane muslimanske i zidovske, da se dopusti hodocascenje muslimanskih vjernika u Jerusalemu a Zidovima ustupiti posjeta Sinaju kao svetom mjestu gdje je Mojsije dobio od Boga Toru.

Cao

Cao Forumasi,

Povodom zadnjih dogadjaj u Palestini, imam jedan plan o ravnopravnoj podjeli Palestine i priznanja Izraela.

Moj plan je da Izrael treba uzeti cio Jerusalem a Sinaj da bude nova Palestinska drzava zajedno sa Gazom.Mislim da se treba dogovoriti dvije strane muslimanske i zidovske, da se dopusti hodocascenje muslimanskih vjernika u Jerusalemu a Zidovima ustupiti posjeta Sinaju kao svetom mjestu gdje je Mojsije dobio od Boga Toru.

Cao

Ja mislim da je vreme da dođe do novog opšteg rata između Izraela i Arapa, pa ko pobedi njegovo je za vjeke vjekova. Ovo začikavanje zamara.

Ranije je bio obicaj da Krscani hodocaste Jerusalem a muslimani trebaju tokom Hadzdza posjetiti odnosno hodocastiti Jerusalem.Prvi pravac Kibla za muslimane je bio Jerusalem, dok se to tokom osvajanja Mekke nije promjenilo u pravcu ka Mekki

Cao Forumasi,

Cao

Ako cuju Jevreji za tebe i tvoje planove nahebo si.z:lol:z:lol:z:lol:

Back