autorska.
verovatno firer i ekipa imaju razrađen plan evakuacije, da li je to podmornica ka crnom moru, mitrovićevi aviončići ili šta već...
da ste na njihovom mestu i ovako duboko ogrezli u kriminal i korupciju, koji bi bio vaš plan napuštanja septičke jame u koju su pretvorili srbiju u slučaju da zagusti i dođe do žestokih masovnih protesta...
u koju zemlju biste otišli, šta poneti u kuferima?
da li bi bilo ispravno da revolucionarne snage po oslobođenju institucija ostave koridor na aerodromu za izvlačenje sns botova onim antonov avionima ili je pametnije da se pokuša resocijalizacija istih u zatvorima?
Ja sam vec pisao da imam plan kako da rezim srusim za 3 sata, samo mi treba odredjeni broj ljudi. Necu o detaljima iz razumljivih razloga.
Dopustanje pacovima da odu je najgluplja stvar koju mozemo da uradimo, a i vrlo je opasna. Dakle iskljucivo zatvori, ja se zalazem da napravimo nove Gole otoke (ne fizicki - na kraju nemamo more, vec konceptualno) i uvedemo novu kvalifikaciju "neprijatelj naroda i drzave", i da ih onda samo ekspeditujemo tamo. Nemaju nikakva prava, nista advokati, nikakve posete, ko god pita "gde nestade Pera" - automatski ide za Perom. Naravno, trenutna konfiskacija sve imovine, izbacivanje iz stanova/kuca na ulicu (citave porodice), oduzimanje dece u socijalne centre radi prodaje... pardon, davanja da usvajanje zbog nemogucnosti da se ista odgajaju u normalnim uslovima (kada je bar jedan roditelj neprijatelj naroda i drzave, i oduzima mu se stan/kuca tj. nema gde da zivi), ostaviti nekoliko izvrsioca SAMO ZA NJIHOVU IMOVINU koju ce onda drzava otkupiti budzasto, na ime otplate njihovih dugova koje su napravili Srbiji. Naravno, iz ovih zatvora ko izadje ziv - izadje, ostali zna se - zakacili koronu i izlaze u celicnim, zavarenim sanducima - zbog sprecavanje sirenja zaraze. Nista obdukcije, nista otvaranje tih kovcega. Sahranu organizuje drzava na nekog neobelezenoj livadi, porodica samo dobije obavestenje da je doticni otegao papke i sahranjen od strane drzave.
Sva rodbina i prijatelji neprijatelja drzave i naroda idu na DETALJNE I MUCNE seanse kod PRAVE BIA I POLICIJE, gde ce morati da objasnjavaju detaljno odakle im gace koje nose, a ne kola, stanovi i ostalo. Da nije u corci, doticnog Neprijatelja jurila bi sopstvena rodbina da ga ubije jer im je od zivota napravio pakao.
Naravno, niko iz porodice Neprijatelja NEMA PRAVO NA PASOS i isti se, ako ga i ima, ponistava trenutno. Nema beganja, ima da zive i skoncaju u SRBIJI KOJU SU NAM NAPRAVILI.
Znaci resio bih problem jako brzo (ovo opisano nije rusenje rezima za 3 sata, vec demontiranje rezima i trajalo bi par meseci).
Svaka slicnost sa rezimom komunista je KRAJNJE NAMERNA - za komunjare i njihove potomke koji nas upropastise NJIHOVI KAZAMATI. A mora se priznati i da su im sistemi bili efikasni, kada se pogleda Srbija danas to se jako lepo vidi. Zato ne izmisljati toplu vodu, samo primeniti proverene sisteme. Jedino sto cemo to primenjivati iskljucivo NA NJIH - za nas ostale vazice normalni zakoni.