Плaн уништења Србије

eremita:
Када то каже маса живе ваге од 115 кила.......е ондаК......има да нема...

Narkoman-1.jpg

Tamjan je psihoaktivna supstanca od koje može svašta da se pričinjava čoveku...
Najgore prodju oni što umisle da im se NEKO lično obratio i da je baš njih izabrao!
:lol:

- Американци одлазе даље на исток за трен и (уз нашу помоћ) руше 1989 Чаушескуа

Za ono ostalo što si napisatateo ne znameo, ali za ovo si u pravutea. Koliko smo samo bananatee, sećam se poslaliteu u Bukurešt......

Pa ako smo tako jaki sa bananama i ako su naše banane tako "ubitačne" koji smo onda qurac ratovali raznoraznim oružjima.Nismo trebali banane da ispuštamo iz ruku, govorio sam ali niko me nikad nije slušao...!

Powerslave:
A zasto su amerikanci zeleli da razbiju bas jugoslaviju, a ne spaniju ili francusku? Zasto je njima bio cilj da svedu srbiju na sto manji zivotni prostor?
Стварно треба бити тупав па овако нешто одвалити. Амери не би растурили Југу да нису нашли погодно тло за то. Болело их је дупе за Југу, али када су видели да и нас боли дупе за Југу онда су то искористили. Да ли ти стварно верујеш да смо ми толика сила били да је неко требао да нас разбија. Ми смо то урадили сами, а они су само то потврдили. Да ли је неко осим Србије и Црне Горе желео да остане у тој Југославији - није. И ко нас је онда разбијао Амери или ми сами?

Pijanista:
Стварно треба бити тупав па овако нешто одвалити. Амери не би растурили Југу да нису нашли погодно тло за то. Болело их је дупе за Југу, али када су видели да и нас боли дупе за Југу онда су то искористили. Да ли ти стварно верујеш да смо ми толика сила били да је неко требао да нас разбија. Ми смо то урадили сами, а они су само то потврдили. Да ли је неко осим Србије и Црне Горе желео да остане у тој Југославији - није. И ко нас је онда разбијао Амери или ми сами?

Proći će još 100 godina dok se ne rodi istoričar koji će povezati dva interesa kao razlog raspada Jugoslavije. Jedan interes, veći i važniji se zove - širenje američkog uticaja radi uzurpiranja prirodnih resurasa uz upotrebu nasilne diplomatije iza koje stoji armija. Dok sa druge strane postoji bedan, sitan interes malih naroda da svaki bude gazda brda na kom je rodjen.

Amerikanci su zapravo pomogli malim narodima da budu samostalne države što je veoma važno malim narodima ali i Amerikancima zato ne galamite!

ZAVADI PA VLADAJ!

Iron Lord:
Proći će još 100 godina dok se ne rodi istoričar koji će povezati dva interesa kao razlog raspada Jugoslavije. Jedan interes, veći i važniji se zove - širenje američkog uticaja radi uzurpiranja prirodnih resurasa uz upotrebu nasilne diplomatije iza koje stoji armija. Dok sa druge strane postoji bedan, sitan interes malih naroda da svaki bude gazda brda na kom je rodjen.

Amerikanci su zapravo pomogli malim narodima da budu samostalne države što je veoma važno malim narodima ali i Amerikancima zato ne galamite!

Аааааааааа......сада ми је тек јасно ДА СУ СРБИ ВЕЛИКИ НАРОД... јер нама стока англосаксонска одмаже и растура државу....... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Аааааааааа......сада ми је тек јасно ДА СУ СРБИ ВЕЛИКИ НАРОД... јер нама стока англосаксонска одмаже и растура државу....... :lol: :lol: :lol:

Prve zapise o tome možemo da nadjemo na nekakvim kamenim tablama pisane starovinčanskim. Na epohalnom demistifikovanju istih rade dva dokona forumaša koja nećemo imenovati ali ćemo ih pogledati... onako tužno...

Jerry Ropero:
odlicno razmisljanje aleksandre.

neki nikako da shvate da je plan za razbijanje jugoslavije i unistenje srbije i svodjenje srba na sto manji zivotni prostor napravljen u americi jos 1986. godine za vreme regana i tada su prvi put lansirane karte o preuredjenju prostora jugoslavije.

milosevica tada nije bilo nigde, sto znaci da sve ovo sto nam se danas desava je planirano u americkim centrima moci, davno,davno pre.

Tako je! Unistimo Ameriku,ona je kriva za sve! :twisted:

Pijanista:
Ti si tupson kad mislis da je jugoslaviju rasturila amerika. Jugoslaviju smo mi sami razbili i to je to. Kazes pogodno tlo, pa zasto onda ne rasturaju spaniju, i tamo ima baskija i katalonija i netrpeljivost prema ostatku spanije? Zasto za sve ali bukvalno sve sto se nama desava krivimo drugog? I nemoj vise ono "tupsone" suvisno je. Najvise mrzim kad neko ovde izigrava nekog net huligana.

Jerry Ropero:
odlicno razmisljanje aleksandre.

neki nikako da shvate da je plan za razbijanje jugoslavije i unistenje srbije i svodjenje srba na sto manji zivotni prostor napravljen u americi jos 1986. godine za vreme regana i tada su prvi put lansirane karte o preuredjenju prostora jugoslavije.

milosevica tada nije bilo nigde, sto znaci da sve ovo sto nam se danas desava je planirano u americkim centrima moci, davno,davno pre.
План је модификовани Хитлеров, ништа нобо, постојао је од 50их година.
Што се тиче Регана, зачудо веома ј еподржавао Југославију и Србе.

Иначе ја играм Hearts Of Iron III

:)

Powerslave:
Ti si tupson kad mislis da je jugoslaviju rasturila amerika. Jugoslaviju smo mi sami razbili i to je to. Kazes pogodno tlo, pa zasto onda ne rasturaju spaniju, i tamo ima baskija i katalonija i netrpeljivost prema ostatku spanije? Zasto za sve ali bukvalno sve sto se nama desava krivimo drugog? I nemoj vise ono "tupsone" suvisno je. Najvise mrzim kad neko ovde izigrava nekog net huligana.

"Рим никада не би пао у руке варвара да његови синови нису огрезли у блуд и разврат..."

Све је то лепо.

Само сте "мало" у неким стварима погрешили.

СМ је БИО и ОСТАО "амерички" човек од почетка, па , по свему судећи, скоро до краја (1999). (И наравно, њергови "сателити", зна се који.)

Јер им је обавио сав прљави посао, остварио готово све циљеве које су имали.

Није ни хтео ни умео да "очува Југославију".

И заиста не разумем зашто га браните.

Све што се догађало, и до самог убиства Ђинђића последица је, и део те приче.

Norma Kampl:
Све је то лепо.

Само сте "мало" у неким стварима погрешили.

СМ је БИО и ОСТАО "амерички" човек од почетка, па , по свему судећи, скоро до краја (1999). (И наравно, њергови "сателити", зна се који.)

Јер им је обавио сав прљави посао, остварио готово све циљеве које су имали.

Није ни хтео ни умео да "очува Југославију".

И заиста не разумем зашто га браните.

Све што се догађало, и до самог убиства Ђинђића последица је, и део те приче.

Њега је очување Југославије интересовало само у смислу очувања Србије. Имао је намеру да се оформи нова Југославија, без СЛО-ХР.
Но небитно.

Постоје две америке и свака има своје људе... али о томе други пут.

Powerslave:
]
Поштовани господине,
Сматрам да Шпанију не растурају, јербо је у НАТО. Очигледно је дошло до неспоразума. Обојица смо схватили погрешно један другог. Обојица смо у суштини рекли да смо сами разбили Југославију, једина је разлика у томе што сам ја рекао да је Америка то искористила за своје интересе. Иначе сам и ја изричито против тога да су нам увек криви други.

С поштовањем,
Нет Хулиган

Alekasandar3:
Њега је очување Југославије интересовало само у смислу очувања Србије. Имао је намеру да се оформи нова Југославија, без СЛО-ХР.
Но небитно.
Он НИЈЕ имао ту намеру. Ни очувања Југославије, ни Србије.

Само - СОПСТВЕНЕ ВЛАСТИ.

А, успут пошто им је то баш тако одговарало - за рачун спољних фактора, једноставније, и поједностављено речено, САД, тј. неких тамошњих фактора... - Рат, и растурање Југ.ославије...

Постоје две америке и свака има своје људе... али о томе други пут.
... што донекле вероватно има везе и с овим.

Back