plan u slucaju raskida veze

Mislim da svako treba imate par planova za vanredne situacije, ocekivati najbolje ali biti spreman i na najgore.

Evo ga plan koji sam ja razvio:

1) Par ne romanticnih filmova pogledati... npr. Gladijator, neki Vestern ili slicno.
2) Otici do prodavnice i nabaviti ili skinuti sa neta koji novi album rok muzike pa preslusati.
3) Kupiti nesto novo od odece, nakon ovoga se osecam kao nov covek.
4) Izaci i pricati sa prijateljima.
5) Baciti se na stvari koje volim i u kojima uzivam.

Psihologijske fore... Ovde ima jedan paradoks, sto se vise trudis da prestanes razmisljati o necemu i sto mu se vise opires to je to jace. Naime nakon raskida potpuno je prirodna i normalna odredjena doza bola, treba je prihvatiti i istrpiti dok ne prodje.
Ako joj se pocnemo opirati pored tog obicnog bola, stvara se potpuno novi bol na visem nivou iz misli tipa "ne zelim da osecam ovo, zelim da ovo prestane", i ovo sve nam pravi samo mnogo vece probleme i veoma usporava svaki oporavak.

Dakle namesto bezati od bola, treba ici ka njemu, prihvatiti da je to nesto sasvim normalno i pustiti da prodje.
Ima jedna izreka americkih foka koja mi se dopada, "bol je osecanje kako slabost napusta telo".:D

Tako da sa ovakvim plancicom koji vam je pri ruci, mozete se uvek evakuisati iz ne kvalitetne veze, sa minimalnim posledicama.:bye:

Back